امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >:

نقل قول: حیف حیف که امروز رو فرم نیستم
خیلیم خوشحالم وگرنه منو باید از وسط دعوا جم میکردین

اتفاقا من الان سیسیتم دعوا دارم برای اولین بار
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، ★BlAcK EvIl★
آگهی
تارا این مهران مدیری 2 رو بن کن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: 58
 سپاس شده توسط T A R A
همتون که دخدرین 2تا پسر هس این نامردیه
دریا با آن عظمتش نمیتواند تشنه ای را سیر کند
ترجیح میدهم چشمه ای کوچک باشم اما زلال و صاف
(25-10-2013، 21:32)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2013، 21:31)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا تا 5ثانیه دیگه این اینجا نباشه وگرنه دهنم باز میشه

کی؟

http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=101977
Channel
(25-10-2013، 21:32)محمد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2013، 21:31)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2013، 21:28)محمد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی رو ممئن شدی؟):

(((:
غزل با این شروع کن .. |:
دارع میره رو اصابم -_-

خانما برا یه بارم که شده جنبه داشته باشن محرومی نباشه

هیس -_-
میخوای محروم شی ادامه بده|:
(25-10-2013، 21:33)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شروع کنم تارا یا کنترل شع؟؟! -_-

5 دقیقه وایسا ببینم حرفه حسابش چیع |:
(25-10-2013، 21:33)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعید بود ازت شیوا o_O
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(25-10-2013، 21:33)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من امشب قراره داداشمو ببینم
1 هفتس ندیدمش
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
داداش نترس من هستمSmile
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
مگه من چی گفتم که محروم شم Dodgy
دریا با آن عظمتش نمیتواند تشنه ای را سیر کند
ترجیح میدهم چشمه ای کوچک باشم اما زلال و صاف
(25-10-2013، 21:34)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2013، 21:32)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2013، 21:31)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا تا 5ثانیه دیگه این اینجا نباشه وگرنه دهنم باز میشه

کی؟

http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=101977

چیکار کرده مگه؟
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان