27-10-2013، 14:45
بیخیــآل...
|
:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: |
|||||||||||||||||
27-10-2013، 14:45
بیخیــآل...
27-10-2013، 14:46
ندا؟
شی شیییییییییییییییییییییی
(27-10-2013، 14:40)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میخواستم میتونستم بیشتر از اینام باشم :| ولی برا من مهم نیست مدیر شدن تو ی دنیای مجازی ^_^ اصل اون بیرونه ک تو هیچی نیستی در مقابل من ^_^ نفوذ یا پارتی ؟»|||| زیاد مهم نیست تو اشغال خور بن شم یا نع :| چیزی ک زیاده انجمن تو نت :| (27-10-2013، 14:41)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام ^_^
27-10-2013، 14:48
پس نگو چرا پاری ***** به ماکان:|
هوی.اسم فرید ****جلو من نیار !!!:| نفوذ???هع!! انجمن به** رف!! چرا نمیتونم عینه آدم فوش بدم??-_-:|
27-10-2013، 14:48
(27-10-2013، 14:44)HtmL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من حوصله ندارم 25 صفحه بگردم دنبال موضوع بی کیفیت.. تو مزخرف ترین بخش :| رو هوا مدیر کردن خیلی دیدیم تو این انجمن :| شاید توام یکیشون باشی ^_^ کی میدونه :| تا چندوقت یکی بودم حالا ک چشام باز شده و اعتراض میکنم هیچی نیستم :| هع :| [/quote] حد اقل من یکی با پاچه خواری مدیر نشدمـ ببین موضوعـی با ویزگی هایی که میگی وجود نداره!!! اکانـتـه ایرانت رو یکی دیگه بسه نه من! نـه ربطی به اعتراضت نداره....... بـه این نمیگین چشمـ بازی.......
27-10-2013، 14:50
نقل قول: میخوساتم میتونستم بیشتر از اینام باشم :| کاملا از وجناتت پیداست نمیخوای ![]() نقل قول: ولی برا من مهم نیست مدیر شدن تو ی دنیای مجازی ^_^ اینم همون جمله ی بالا ![]() نقل قول: اصل اون بیرونه ک تو هیچی نیستی در مقابل من ^_^ میتونی امتحان کنی ![]() نقل قول: نفوذ یا پارتی ؟»|||| هم نفوذ هم پارتی ![]() پس بفرما همونجا ![]() آورین خوبه که میدونی ![]()
27-10-2013، 14:52
ســآراع
![]() چـه عجب ![]() پـآرمیدا این شکلک همیشه منو یاده تو میندازه ![]()
(27-10-2013، 14:45)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بگوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو -__-
نفوذ..یجوری میگه نفوذ انگار چیکارس اینجا! :|
دوست من،تو پشتت خالیه..با اینا دعوات بشه پشتتو در عرض یک صدم ثانیه خالی میکنن..اونوخ بیا بگو نفوذ دارم..اوکی؟ :|
27-10-2013، 14:53
(27-10-2013، 14:48)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حد اقل من یکی با پاچه خواری مدیر نشدمـ ببین موضوعـی با ویزگی هایی که میگی وجود نداره!!! اکانـتـه ایرانت رو یکی دیگه بسه نه من! نـه ربطی به اعتراضت نداره....... بـه این نمیگین چشمـ بازی....... [/quote] کی میدونه ؟:| ارع تو راس میگی :| اکانت مهم نیس ^_^ مهم قانونیه ک هی ازش دم میزنید :| ک فقط برای افراد خاصی این قانون وجود داره :| | |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|