امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >:

(27-10-2013، 15:14)ehsan bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی نیست؟؟؟
ما هستیم
آگهی
(27-10-2013، 15:14)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکا کار دیگه ای بلدین عایا؟! :|
وافعا برام سواله..عقده دارن انگار..هر حرف انتقادو ک میشنون از یکی،طرفو محروم میکنن! -_-
خوب میشین! -#-
خانوم سارا. انتقاد با توهیین و فحاشی کردن فرق داره. (البته من نمی دونم الان چی شده. من در کل گفتم!)
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(27-10-2013، 15:17)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2013، 15:14)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وافعا برام سواله..عقده دارن انگار..هر حرف انتقادو ک میشنون از یکی،طرفو محروم میکنن! -_-
خوب میشین! -#-
خانوم سارا. انتقاد با توهیین و فحاشی کردن فرق داره. (البته من نمی دونم الان چی شده. من در کل گفتم!)

میدونید همـه ی اینا ناراحتن از اینکه من بخاطره پسته خالی بهشون اخطار دادمـ...

من به وظیفمـ عمل کردمـ امـآ دوست دارن که من اخطار ندمـ.../
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(27-10-2013، 15:17)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب میشین! -#-
سلام ؛ فرید خان من دیروز +3 تا اخطار گرفتم ... اصلا نمیدونم دلیلش چیه ... هرچی فکر کردم دلیلی و نظرو چیزی پیدا نکردم ... از اون مدیر سوال هم کردم ولی ج نداد !!!!!!!!!!!
نقل قول: میدونید همـه ی اینا ناراحتن از اینکه من بخاطره پسته خالی بهشون اخطار دادمـ...

شما کارت رو بکن. توجه نکن چی میگن. وظایف و قوانین مشخص هست.

نقل قول: سلام ؛ فرید خان من دیروز +3 تا اخطار گرفتم ... اصلا نمیدونم دلیلش چیه ... هرچی فکر کردم دلیلی و نظرو چیزی پیدا نکردم ... از اون مدیر سوال هم کردم ولی ج نداد !!!!!!!!!!!
درود
نوشته: توهین و فحاشی (+3 مورد)
دوباره بهش پیام بدید و جویا بشید. اگر تا 24 ساعت اینده پیام نداد به پویا و یا من و یا صابر بگید.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mohammad 77
(27-10-2013، 15:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: میدونید همـه ی اینا ناراحتن از اینکه من بخاطره پسته خالی بهشون اخطار دادمـ...

شما کارت رو بکن. توجه نکن چی میگن. وظایف و قوانین مشخص هست.

نقل قول: سلام ؛ فرید خان من دیروز +3 تا اخطار گرفتم ... اصلا نمیدونم دلیلش چیه ... هرچی فکر کردم دلیلی و نظرو چیزی پیدا نکردم ... از اون مدیر سوال هم کردم ولی ج نداد !!!!!!!!!!!
درود
نوشته: توهین و فحاشی (+3 مورد)
دوباره بهش پیام بدید و جویا بشید. اگر تا 24 ساعت اینده پیام نداد به پویا و یا من و یا صابر بگید.
مرســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــِیـــ♥♥♥HeartSmileSleepy
اقاي فريد.سلام

چ ط و ر ميتونمممم لينک يه صفحه رو تو پيام خصوصيييي بزارمSleepy
خندم میگیره هی! ^_______^
میگم فرید؟ی سوال؟!پارتی داشتن جزو قوانین شده دیگه نه؟اگه هس بگو ک دیگه اعتراض نکنیم بهش..خب همه جا قانون داره مثلا! ^____^
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
این جا چرا خلــــــوت شد .........HuhUndecided
خدافظ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان