امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >:

(28-10-2013، 21:19)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2013، 21:18)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2013، 21:15)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2013، 21:13)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا دوس پسرته؟0____0

چی دوس پسرمه؟؟
کی دوس پسرمه ؟؟
چرا جو میسازی؟؟
این یارو لوستره
تا حالا لوستر دیدی؟؟
نمونش
خوب موری باهات حرف میزنه انگار داره با دوس دخترش حرف میزنه-___-
بهش نیگن خجالت میکشه بگه من دوس پسرشم مهسا چرا خجالت میکشی برو متن پروفایلتو درس کن که خجالت نکشی
نمنه؟؟؟:N56:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: 108
آگهی
(28-10-2013، 21:19)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2013، 21:18)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2013، 21:15)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2013، 21:13)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا دوس پسرته؟0____0

چی دوس پسرمه؟؟
کی دوس پسرمه ؟؟
چرا جو میسازی؟؟
این یارو لوستره
تا حالا لوستر دیدی؟؟
نمونش
خوب موری باهات حرف میزنه انگار داره با دوس دخترش حرف میزنه-___-

اصن من باش حرف میزنم به نظرت؟؟
داشتی باش حرف میزدز برا همین نوشتم omg0_0
مهسا کدومه>؟-_-
مهسا حالا هرکی هستی!(چون اسمت عوض شده نمیشناسمت -_-)
تو و امحمد رضا اصلا به هم نمیاین!

شوخی میکنم!
شما دوتا مثل دو تا چشمین! نه نه نه مثله تو تا سیبه دونصف شده!
شایدم یه چیزه دیگه!
اصن نفهمیدم چی گفتم -_-
خلاصه به هم خیلی میاین کیلی لی لی لی لی ^_^

خدافض-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-10-2013، 21:20)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2013، 21:19)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون میگه هس اون میگه نیس به حر حال بی اف جدید مبارک^____^
چه خانوم تیزی مهسا دیدی همه خنگ نیستن
عجب:|
(28-10-2013، 21:19)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون میگه هس اون میگه نیس به حر حال بی اف جدید مبارک^____^

نمنه؟؟:N56:
من از بالای همین تریبون اعلام میکنم
من بی اف ندارم
البت دارما
اینجا نیس

(28-10-2013، 21:21)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا کدومه>؟-_-
مهسا حالا هرکی هستی!(چون اسمت عوض شده نمیشناسمت -_-)
تو و امحمد رضا اصلا به هم نمیاین!

شوخی میکنم!
شایدم یه چیزه دیگه!
اصن نفهمیدم چی گفتم -_-

خدافض-_-

تارا جون مادرت جو نده
یارو مزاحمه
(28-10-2013، 21:21)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی میکنم!
شایدم یه چیزه دیگه!
اصن نفهمیدم چی گفتم -_-

خدافض-_-
 سپاس شده توسط Radin 98
خیلی خوب شب همگی بخیر^___^
(28-10-2013، 21:24)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید شما اول ببرید املا یاد بگیرد بهد بیاد جفتدک بندازید امحدرضا چیه احمدرضا تازه حرف تو دهنش نزارید بزور مخشو زدم
[/quote]

هه |: چون تند مینویسم اینجوری شد افتاد؟ |:
تو غلط میکنی مخشو بزنی بچه فنچ! |:
مهسایی دُخیِ اَولم اینو بیخی به تو اصن نمیاد! |:

خدافض مهسایَم ^_^
مهسا تنها شدیم
 سپاس شده توسط Radin 98
(28-10-2013، 21:28)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2013، 21:24)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید شما اول ببرید املا یاد بگیرد بهد بیاد جفتدک بندازید امحدرضا چیه احمدرضا تازه حرف تو دهنش نزارید بزور مخشو زدم

هه |: چون تند مینویسم اینجوری شد افتاد؟ |:
تو غلط میکنی مخشو بزنی بچه فنچ! |:
مهسایی دُخیِ اَولم اینو بیخی به تو اصن نمیاد! |:

خدافض مهسایَم ^_^
[/quote]

من گورمو گم میکنم میرم فرداهم نمیام
حرفی برم درارید
جف چشاتونو از کاسه در میارم
یارو تو هم خف بمیر (احمد رضا :ا)
 سپاس شده توسط T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان