امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >:

(29-10-2013، 20:13)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 20:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 20:08)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 20:04)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 20:01)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شماها واقعا حالتون خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فیزیک که خیلی اسون تره ریاضیه فقط درکش کنی همه چی حله=/
من فیزیک2نمره اول کلاس بودم حتی همه فرمولا هم حفظ نمیکردم سرجلسه میومدم همونجا تند تند جا گذاری میکردم فرمولا بدست میوردم فیزیک اصن چیزی نداره
من سه سال راهنمایی هر سه سال ریاضی 20 شدم عربی 15 12 14 شدم

اه اسم عربیو نیار متنفرم از درسش>_<
یکی عربی یکی هندسه و زبان فارسی خیلی بدم میاد

منم حالم از عربی بهم میخوره .... مخصوصا قواعده درهم ورهمشو ... هندسه هم 14 گرفتم میگم14 نخونده این شد ...مثه بعععععععععععععضی ها 5 ساعت نخوندمو و خرخونی نکردم ...مثلا دخترا از صبح تا غروبمیشینن تو خونه درس میخونن اگه کمتر از 20 بگیرن که مغز **** ... والا
ولی زبان فارسی 20 .19 و امروز 20
من وقتی هندسه امتحان داریم مدرسه نمیرمBig Grin

(29-10-2013، 20:13)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 20:12)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 20:10)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^_^ 
تو چرا همه ی پیام هات اینه
شما وقتی میری جایی سلام نمیکنی ؟ ^_^
سلام
من اون روز مث خر هندسه خوندم فردا سرجلسه امتحان همش یادم رفت=/
بعدش امتحانمو گند زدم رفتم به معلم گفتم که گند زدم معلم دوباره ازم امتحان گرفت دومیو کامل دادم=/
هندسه لامصب از درسای حفظیات فرارتر هستش
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، !~IмДи~!
آگهی
(29-10-2013، 20:14)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 20:14)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 20:10)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^_^ 

خرخودتی میای رنگ فونتو سفید میکنی فک میکنی کسی نمیفهمهUndecided
دمت گرم خانوم زرنگه
×_× 
این قدیمیه این کارارو بلده باو :| 
زرنگ چیه -_-
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(29-10-2013، 20:14)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 20:14)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^_^ 

دمت گرم خانوم زرنگه

احمد رضا پگاه رو فراری دادیم ... بیچاره زنگ زدم گفتم بیا فلش دویید اومد ... هیچ خبر نبود رفت
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(29-10-2013، 20:15)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^_^ 

همچنین شما :| 
میبینی ک کسی نفهمید -_- البته تا قبل از پست تو -_-
همچنین خودت^_^
همه خودشون میفهمیدن زبل خانUndecided
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
هندسه ک بر عکس فیزیک خیلی شیرینه ^_^
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
سپاااااااااااااس رو فراموش نکنین ... حواسم بتون هس
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(29-10-2013، 20:16)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^_^ 

دمت گرم خانوم زرنگه
×_× 
زرنگ چیه -_-
چیزای خیلی باحال تر من بلدم زبل خان میخای انجام بدم کیف کنی؟^____________^
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(29-10-2013، 20:17)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 20:15)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^_^ 

همچنین شما :| 
میبینی ک کسی نفهمید -_- البته تا قبل از پست تو -_-
همچنین خودت^_^
همه خودشون میفهمیدن زبل خانUndecided
لقب خودتو ب من نچسبون -_- 
باشه بابا :| 
تو راس میگی -_-
(29-10-2013، 20:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^_^ 

دمت گرم خانوم زرنگه

احمد رضا پگاه رو فراری دادیم ... بیچاره زنگ زدم گفتم بیا فلش دویید اومد ... هیچ خبر نبود رفت
برو بگو بیاد دیگه باهت کار ندارم برو بهش برس
:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: 128
(29-10-2013، 20:18)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 20:16)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^_^ 

دمت گرم خانوم زرنگه
×_× 
زرنگ چیه -_-
چیزای خیلی باحال تر من بلدم زبل خان میخای انجام بدم کیف کنی؟^____________^
تو حالا جو نگیرتت -_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان