امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >:

(29-10-2013، 22:08)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان من بیااین اخطاری که تارابهم داده ورلغوکن چون اون یکی دیگه فرداتموممیشه

هه |:
اندازه 1 تومار اسپم داده میخواد اخطارشو ور دارن |:
4 صفحه از اسپماشو پاک کردم! |:
فردا همه ی اسپماتو پاک میکنم که 2 تا ستاره بیشتر نداشته باشی (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: 145
 سپاس شده توسط امیررضا*
آگهی
امیرباشه بهم می رسی فردا...................
منوازتولیست دوستای سیات دربیاریک کارخصوصی باهات دارم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
(29-10-2013، 22:11)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 22:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پگاه هی نگاه کن

تو هم فقط منو اذیت کن باشه؟؟؟cryingcryingcryingcrying

دیدی که از اینگور درت اوردم .... نارت نشی ... اون منم که الان سر درد دارم و فردا صبح هم با سر درد میرم مدرسهcryingSmile
تارای نامرد چیه دیگه¿

حقته

اسپم نده خوب
 سپاس شده توسط T A R A
(29-10-2013، 22:12)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 22:08)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان من بیااین اخطاری که تارابهم داده ورلغوکن چون اون یکی دیگه فرداتموممیشه

هه |:
اندازه 1 تومار اسپم داده میخواد اخطارشو ور دارن |:
4 صفحه از اسپماشو پاک کردم! |:
فردا همه ی اسپماتو پاک میکنم که 2 تا ستاره بیشتر نداشته باشی (:

هرکاردلت می خوادبکن
(29-10-2013، 22:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 22:11)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 22:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پگاه هی نگاه کن

تو هم فقط منو اذیت کن باشه؟؟؟cryingcryingcryingcrying

دیدی که از اینگور درت اوردم .... نارت نشی ... اون منم که الان سر درد دارم و فردا صبح هم با سر درد میرم مدرسهcryingSmile

منم سردرد دارم دیگههههههههههههههههههcryingcryingcryingcrying
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Jastin*، pegah jb، امیررضا*
(29-10-2013، 22:10)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای تارانامرد یک روزی من هم مدیرمیشم

مطمئن باش تا تو مدیر میشی من عصا دستمه (:
:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: 145
 سپاس شده توسط امیررضا*
(29-10-2013، 22:13)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 22:10)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای تارانامرد یک روزی من هم مدیرمیشم

مطمئن باش تا تو مدیر میشی من عصا دستمه (:

پس وایساببین
از الان بر عصا تکیه نکن

برو رو صندلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان