امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >:

(31-10-2013، 12:02)Boy FierCe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 12:00)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 11:53)Boy FierCe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 11:53)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش می گذره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنونم از سلام های گرمتون خدایی حال کردم UndecidedUndecidedUndecidedUndecidedDodgyDodgyDodgyDodgy

سیلامTongue

(31-10-2013، 11:53)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 11:43)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: 235

نگو که شیوایی -_-
نه بابا انگار واقعنی خودشه 0__0
باز این دختره اومد من میرم تا باز دعوا نکردم
سرم واسه دعوا درد میکنه
عزت زیاد
چرا من برم تو بروRolleyes

اوهع -__-
ماله باباته؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آگهی
رکسانا جان خوبی ؟Confused فک میکـردی فقـد مـن "شیوام" ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :|

اصـن اسـم مـن شیوآس ؟Exclamation
خوب، ولی اشتباه...
(31-10-2013، 12:03)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 12:02)Boy FierCe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 12:00)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 11:53)Boy FierCe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 11:53)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش می گذره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنونم از سلام های گرمتون خدایی حال کردم UndecidedUndecidedUndecidedUndecidedDodgyDodgyDodgyDodgy

سیلامTongue

(31-10-2013، 11:53)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگو که شیوایی -_-
نه بابا انگار واقعنی خودشه 0__0
سرم واسه دعوا درد میکنه
عزت زیاد

اوهع -__-
ماله باباته؟؟
تنت میخاره هاTongue
(31-10-2013، 12:04)Boy FierCe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 12:03)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلامTongue

سرم واسه دعوا درد میکنه
عزت زیاد

اوهع -__-
ماله باباته؟؟
تنت میخاره هاTongue

فعلا که تن تو میخاره-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-10-2013، 12:01)ROKSANA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 12:00)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی بچه ها لقب من ساخته شدBig Grin

ااااااااااا
حالا چی هس؟
سوال کردم:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: 235
 سپاس شده توسط ก₥เг กℓϊ
جلل خالق ):

مـن کـه شآدیـم , چـرآ شیـوآ ؟

بآووو یـا مـن امـروز ی چیزیمـه یـا رکـسآنا !Confused

مـنو شیوآ آخه چیمـون شبیهه همـه ؟Exclamation
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★ ، ก₥เг กℓϊ
(31-10-2013، 12:03)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکسانا جان خوبی ؟Confused فک میکـردی فقـد مـن "شیوام" ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :|

اصـن اسـم مـن شیوآس ؟Exclamation

خاک بر سرم باز سوتی دادم

ببخشید من توی این دو روزه نمی دونم شیوا و مریم کی ان هرکی از راه میرسه میگم سلام شیواBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ببشخید
مُـحـــتــآج
בرڪ شُـבטּ نیـسـتَــم …
فَـقَطـ ـ ـ בرבمـ  مـے ـآیـَــــב
خـَــر فَـرضـ شَــوَمـــ
(31-10-2013، 12:05)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 12:01)ROKSANA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 12:00)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی بچه ها لقب من ساخته شدBig Grin

ااااااااااا
حالا چی هس؟
سوال کردم:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: 235
اوشکولیتسه
هههه =))))))
خدافظ شادی و مهسا!
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★
من سیرمونی ندارم برم بازم بخورم:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: 235فک نکنین چاقم لاغرم هستم:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: 235

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان