امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >:

هی چه روزای خوبی بود وقتی صاحب مغازه کلید موتورو داد دستم
یه چند مدت از خدا یه دوچرخه میخواستم

بعدش دیدم خدا به دعا های دیگه توجه میکنه
تصمیم گرفتم یه دوچرخه بدزدم

واز خدا طلب ببخشش کنمBig Grin
 سپاس شده توسط Apathetic ، ×ThundeRBolT×
آگهی
(31-10-2013، 13:04)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شآدی :|........
آیســآن :|......

جـــونم!!!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: 250
 سپاس شده توسط Apathetic ، ×ThundeRBolT×
(31-10-2013، 13:04)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونـت ژیگـرمــ×ــHeart

(31-10-2013، 13:03)dj amir 1992 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:02)ROKSANA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم که غلط کردیم
و من از طرف همه معذرت می خوامBig Grin

کلت به سنگ روزگار خورد اره

چی شـده ؟

امـیر ؟؟

بگـو چی کـرده همـه دارن هضمـش میکنن ؟ /:
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT×
(31-10-2013، 13:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:00)ROKSANA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حوصله ی کل کل با به قول خودشون قدیمی واردارو ندارم
درضمن
امروز بهترین روزمه و نمی خوام خرابش کنم
پس چون خیلی خوش حالم
شانس اوردین و میگم
که
غلط کردیمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

وظیـــفت بـــود کـــه بگـــــی . . . مــــآ شـــآنس نیـــآوردیـــم تـــو شــآنس آوردی تـــآزه وآرد . .|=

باباااااااااااااااااااااااااا قدیمی وارد
ببین تو داری دعوا رو کشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــش میدیBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
من که با تو کاری ندارم
اصلا ادم حسابت نمی کنم خوب شد؟Big Grin
مُـحـــتــآج
בرڪ شُـבטּ نیـسـتَــم …
فَـقَطـ ـ ـ בرבمـ  مـے ـآیـَــــב
خـَــر فَـرضـ شَــوَمـــ
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(31-10-2013، 13:04)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:02)ROKSANA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم که غلط کردیم

ببیـن زمـآنــی کـه تو دآشـتـی بحـث میکردی مـن داشـتم تو یـه تایپیـک دیگـه با چـن نفـر سروکلـه میزدم نفهمیـدم چی شـد خودت بگـو چی کردی کـه دارن قورتت میدن ؟ ):
اینه ایولBig Grin

سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Apathetic
(31-10-2013، 13:02)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبین؟بازدعواشده؟Huh

اره همه افتادن به جونم می خوان منو بخورنBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مُـحـــتــآج
בرڪ شُـבטּ نیـسـتَــم …
فَـقَطـ ـ ـ בرבمـ  مـے ـآیـَــــב
خـَــر فَـرضـ شَــوَمـــ
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
دِ یــه چــیــزو صــد دفــعــه نمیگــن مــ3 آدم دآرم میپرســم چــی کــرده ایــن رکــسآنــآ ؟! :| ج مـیخـوآم ..

بینید بعده مرضیـه بُزی^_^ مـن از همـه تون قدیمـی ترم پَ زود ج بدیـد :|DodgyBig Grin
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط pink devil ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، яᎧмιиα ، ก₥เг กℓϊ
(31-10-2013، 13:05)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونـت ژیگـرمــ×ــHeart

(31-10-2013، 13:03)dj amir 1992 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم که غلط کردیم

کلت به سنگ روزگار خورد اره

چی شـده ؟

امـیر ؟؟

بگـو چی کـرده همـه دارن هضمـش میکنن ؟ /:
خیلی بچه پرو بازی در اورد به ایسان گفت عی اوتارتو عوض نکن که ما دیدم یهو دعوا شد ما مونید چکار کنیم رفتم طرف ایسان مرضیه هم کمک کرده و دهن رکسانا سروی* شد

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT×
نمــــخـــوآم دهنــــمو وآکنـــم . . . . |:

ببیـــــن عیضـــم کســـآی دیگــــه ای هستــن کــه آدم حســآبــم میکنـــن ، بــرآم مهــم نی آدم حســآبم بکنـــی یـــآع نــــع . . . |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: 250
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، яᎧмιиα
بچه هامنم درجریان بذارین البته نخواستین بذارینم نذارین
:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: 250
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان