امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >:

(31-10-2013، 13:04)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:02)ROKSANA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم که غلط کردیم
و من از طرف همه معذرت می خوامBig Grin

ببیـن زمـآنــی کـه تو دآشـتـی بحـث میکردی مـن داشـتم تو یـه تایپیـک دیگـه با چـن نفـر سروکلـه میزدم نفهمیـدم چی شـد خودت بگـو چی کردی کـه دارن قورتت میدن ؟ ):

من به ایسان گفتم چقدر اواتار عوض میکنی
بعدش همه اومدن تا منو بخورنBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مُـحـــتــآج
בرڪ شُـבטּ نیـسـتَــم …
فَـقَطـ ـ ـ בرבمـ  مـے ـآیـَــــב
خـَــر فَـرضـ شَــوَمـــ
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
آگهی
(31-10-2013، 13:05)ROKSANA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:00)ROKSANA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حوصله ی کل کل با به قول خودشون قدیمی واردارو ندارم
درضمن
امروز بهترین روزمه و نمی خوام خرابش کنم
پس چون خیلی خوش حالم
شانس اوردین و میگم
که
غلط کردیمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

وظیـــفت بـــود کـــه بگـــــی . . . مــــآ شـــآنس نیـــآوردیـــم تـــو شــآنس آوردی تـــآزه وآرد . .|=

باباااااااااااااااااااااااااا قدیمی وارد
ببین تو داری دعوا رو کشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــش میدیBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
من که با تو کاری ندارم
اصلا ادم حسابت نمی کنم خوب شد؟Big Grin
خیلی خودت ادمی
یه چند مدت از خدا یه دوچرخه میخواستم

بعدش دیدم خدا به دعا های دیگه توجه میکنه
تصمیم گرفتم یه دوچرخه بدزدم

واز خدا طلب ببخشش کنمBig Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT×
اوهوم .. اوهــوم!
من برم دیــگه به زندگیم برسم!^ _______________ ^
شـــــــــــــــــ♥ــــــــــــــآدی ، آیســـ♥ـــــآن ، رومینـآ ، داش امیــر ، تازه واردا ، خدافـــظ ! (:
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط Apathetic ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT× ، яᎧмιиα
پررو بــازی ؟ ):

عـآرع رکسـانـا ؟Huh

جـدن ازت انتــظـآر نداشــتم ..

تو کـع گُـل بودی ! ..

هعــی ..
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Ƒαкє ѕмιƖє ، яᎧмιиα
شادی.....
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Ƒαкє ѕмιƖє ، яᎧмιиα
(31-10-2013، 13:09)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم .. اوهــوم!
شـــــــــــــــــ♥ــــــــــــــآدی ، آیســـ♥ـــــآن ، رومینـآ ، داش امیــر ، تازه واردا ، خدافـــظ ! (:

خدا حافظ مرضیه خانوم

آیــسآن شــآدی :
رفتَــم تو حــآشیــه :|
=(...........................................................
:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: 251
(31-10-2013، 13:09)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم .. اوهــوم!

خــدآفــسـی عیضــ♥ـــم ^__^

(31-10-2013، 13:08)ROKSANA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:04)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-10-2013، 13:02)ROKSANA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم که غلط کردیم
و من از طرف همه معذرت می خوامBig Grin

ببیـن زمـآنــی کـه تو دآشـتـی بحـث میکردی مـن داشـتم تو یـه تایپیـک دیگـه با چـن نفـر سروکلـه میزدم نفهمیـدم چی شـد خودت بگـو چی کردی کـه دارن قورتت میدن ؟ ):

من به ایسان گفتم چقدر اواتار عوض میکنی
بعدش همه اومدن تا منو بخورنBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خـــودت شــروع کــردی . . .|:

تقصـــیر دیــگرآن ننـــدآز . .
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: 251
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، pink devil ، яᎧмιиα
بدرود همگیWink

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(31-10-2013، 13:10)♥اهورا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیــسآن شــآدی :
رفتَــم تو حــآشیــه :|
=(...........................................................

چیـــــرآ !! 0___0
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: 251
 سپاس شده توسط Apathetic

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان