30-10-2013، 23:13
فرهاد دوست داریم
|
متن نامه خداحافظی مجیدی از استقلال.بسیار جالبه |
|||||||||||||||||
30-10-2013، 23:13
فرهاد دوست داریم
داش فرهاد خیلی دوستت دارم امیدوارم هرجاکه باشی شاد باشی
دل تمام هواداران اس اس رو شاد کردی خدا دلتو شاد کنه از8سالگی عاشقی فوتبالت شدم از 14 سالگی به عشقت تمام دربی هایی که حضورداشتی رو اومدم آزادی از مشهد حتی بیشترموقع ها چه بازی دوستانه چه رسمی واست اومدم آخرین اومدنم هم با سکته برگشتم فقط به خاطر خداحافظی کردنت اگه برای من عمری باقی بود ودیدم مربی شدی قول میدم بازم بیام فقط به خاطر تونزدیک 15تا دربی اومدم آزادی وتاحالا 3باربه خاطرت پلیس توآزادی گرفتم یک بار به خاطرت پریدم تو زمین ولی دستم بهت نرسید دومین بار باطرفدارهای پرسپولیس گرفتنم در حال دعوا کردن سومین بار هم یه نفر بهت فحش داد با پنجه بوکس دماغشوآوردم پایین لازم باشه به خاطت هرکار میکنم آسمان گفت که من آبیم♥♥♥♥عشق میورزم که استقلالی ام من کلا 17 سالمه سالی که اومدم آزادی وقتی فهمیدم نیستی خیلی ناراحت شدم دیگه دربی زهرم شد ولی خداییش یه بازی دوستانه باحال باید براش برگزار کنن هر کی موافقه سپاس بده لطفا
31-10-2013، 1:59
آقا نگید گریم می گیره........
واقعا حیف شد ...... حیف..... کسایی ک بای فوتبالو ول کنن ،دو دستی چسبیدن....نمیگم کی ...خودتون میدونید.... ولی فرهاد از خیلیا بهتر بازی میکرد.... ولی خودشم گفته بود که میخوام تو اوج از فوتبال خداحافظی کنم.... راستی به قول شما اس اسیا من لنگی ام.....
01-11-2013، 18:37
مجیدی عاشقتم
01-11-2013، 18:45
دیگه نتونستم بقیه شوبخونم
![]() ![]() ![]() ![]()
19-11-2013، 16:14
حیف شد
19-11-2013، 16:52
7
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() هر چقدر قلب بزنم بازم کمه
19-11-2013، 17:15
مرسی
حتی با این که دوستم عارفه(AreCR7)پرسپولیسی بود از این موضوع خیلی ناراحت شده بود):
19-11-2013، 19:23
چیش جالبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی غمناکه.................. دیگه استقلال بدون فرهاد مجیدی صفا نداره
19-11-2013، 19:28
حیف شد فرهاد..!!
![]() ![]() | |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|