امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠

(01-11-2013، 20:27)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تراغران انشارو 25r30

(01-11-2013، 20:27)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامuteدارم میپوکم از بس خوابم میاد
سلام خوب برو بخوابBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد  وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠ 31
 سپاس شده توسط pegah-p
آگهی
(01-11-2013، 20:27)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تراغران انشارو 25r30
نه بابا
نقل قول: تراغران انشارو ☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد  وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠ 31

درد! چرا می خندی؟ کجاس خنده داره؟Big Grin
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، TinaMk ، Ƒαкє ѕмιƖє ، сÜтε Đévìł ツ
راسـ میگه فرید خیلی ضایع بود
(01-11-2013، 20:28)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تراغران انشارو 25r30

(01-11-2013، 20:27)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه خو پای نت نشستن برا من حکم غذا خوردن دارهBig Grinنشینم پای کامپوتر یا نت افسردگی میگیرمUndecided
(01-11-2013، 20:29)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تراغران انشارو ☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد  وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠ 31

درد! چرا می خندی؟ کجاس خنده داره؟Big Grin

اسن متحول شدم میخوام برم بدون ویزیت بیمار ببینم 25r30

ن جدی خوب بود خوشم اومد بغیر از عشقولانه موضوعای دیگرم خوب مینویسی تبریک یکم ویرایش میخواد یکلۀ نوشتی باید فرازو نشیب داشتۀ باشۀantisirk
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Ƒαкє ѕмιƖє
سلام پغولی ..
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط pegah-p
تیانـــــــــــــــــــــــــــــــــــا آوآتآرم خوبه عایا؟؟ :|
بایــــــــــ♥ــــــــــــــــــ♥ــــــــــــــ♥ـــــــــــــ♥ــــــــــــــــــ​ـــ♥ــــــــــــــــ♥ـــــــــــــ♥ــــــــ♥ـــــــــــ!ــــــــــــــ♥
(01-11-2013، 20:30)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2013، 20:28)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تراغران انشارو 25r30

نمیشه خو پای نت نشستن برا من حکم غذا خوردن دارهBig Grinنشینم پای کامپوتر یا نت افسردگی میگیرمUndecided
من یه هفته بدون اینترنتو زندگی کردم شاهکار کردم نشینم پا کامپیوتر معجزسBig Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان