امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠

(01-11-2013، 20:42)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2013، 20:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2013، 20:37)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید انشای منو پخش نکنDodgy

انشاع تـــو !! 0___0 چـــه سریــع مالــه تُـــو شـــد . . !!

دلتـــون ســوز فرید دارع بــرآی مــن مسئـــله ی ریــآضی مو حل میکنــــع . . ^___^

خو از اول برا من نوشته...!!!!!Dodgy

اوهــــوم . .^___^ حالا نمیخواد خام خام بخوری منو با اون نگات . .S:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد  وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠ 34
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET ، HeDyE~×~ ، сÜтε Đévìł ツ
آگهی
نقل قول: دلتـــون ســوز فرید دارع بــرآی مــن مسئـــله ی ریــآضی مو حل میکنــــع . . ^___^

مگۀ ریازیم بلدۀ>؟ConfusedConfusedConfused
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET ، HeDyE~×~ ، сÜтε Đévìł ツ
(01-11-2013، 20:42)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2013، 20:39)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2013، 20:35)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاسوعا عاشورا بشه حمله کنیم به شله دهی چه شود☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد  وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠ 34

من توی این چند روز قبل ماه محرم دارم با عزم واراده قوی تمام تلاشمو میکنم و همش اهنگ بندری گوش میدم که بعدش تا یک ماه باید غمگین گوش بدیمUndecided
من امروز احساس ناراحتی داشتم نمیدونم چراcrying
احساس ناراحتیو بیخیال اهنگ شاد گوش کن چن روز بیشتر فرصت نیستاUndecided
نقل قول: انشاع تـــو !! 0___0 چـــه سریــع مالــه تُـــو شـــد . . !!

دلتـــون ســوز فرید دارع بــرآی مــن مسئـــله ی ریــآضی مو حل میکنــــع . . ^___^

روش زیاده این دخترک. ولش کنBig Grin

اوه! چقد هم سخت بود! Big GrinBig GrinBig Grin
نقل قول: ن میدونی چی میگم انغدر مطالب جدا جدا و جدید اوردی توش ک ادم یادش میرۀ اولش چی گفتۀ بودی و مطن دارۀ چیو دنبال میکنۀ ۀدف پروندی از این ور بۀ اون ور برای مدرسۀ این عالیۀ ک نوشتی ولی برای دانشگاه 100تا اشکال از توش در میاد البتۀ زمانتم کم بودۀ مشکلی نیست عالی بود ذوق کن ☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد  وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠ 34
نه من واسه دانشگاه نوشتم و نه غزال واسه دانشگاه خواست. اگه می خواستم یک نواخت جلو برم می شد کتاب تاریخ بیهقی و یا جامعه شناسی نخبه کشی !
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR ، сÜтε Đévìł ツ
.......انشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــا :|.........
☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد  وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠ 34
(01-11-2013، 20:44)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دلتـــون ســوز فرید دارع بــرآی مــن مسئـــله ی ریــآضی مو حل میکنــــع . . ^___^

مگۀ ریازیم بلدۀ>؟ConfusedConfusedConfused

بـــعـــله چجــورمم فقــط مسئلـــه رو با دقت نمیخونه |: . . . .خودم حل میکردم راحت تر بودم |: . . . .

یکی نی بهش بگه حواست کجاس دقیقا . . -____-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد  وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠ 34
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، сÜтε Đévìł ツ ، Mïņ̃†êR ، HeDyE~×~
نقل قول: ایندفعرو میبخشمت☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد  وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠ 34☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد  وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠ 34
تارا تو رو خوب ادب نکرده! Dodgy
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، сÜтε Đévìł ツ ، HeDyE~×~ ، Mïņ̃†êR
(01-11-2013، 20:44)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: انشاع تـــو !! 0___0 چـــه سریــع مالــه تُـــو شـــد . . !!

روش زیاده این دخترک. ولش کنBig Grin

اوه! چقد هم سخت بود! Big GrinBig GrinBig Grin

فـــریــــد . !!! 0___0

بـــرو روش دقت کن دو دقیقه وقت داری زود برگه رو میگیرم ازتا بدو . . . -____-
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، сÜтε Đévìł ツ ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET
نقل قول: نه من واسه دانشگاه نوشتم و نه غزال واسه دانشگاه خواست. اگه می خواستم یک نواخت جلو برم می شد کتاب تاریخ بیهقی و یا جامعه شناسی نخبه کشی !

خب حالا داشتیم بحث میکردیم گفتم برای ایندۀ بدونی ن الان گفتم ک برای مدرسۀ زیادم هست مطمئنن نسفشو نمیفن Sleepy25r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، FARID.SHOMPET
(01-11-2013، 20:45)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ایندفعرو میبخشمت☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد  وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠ 34☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد  وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠ 34
تارا تو رو خوب ادب نکرده! Dodgy

من با ی نگاه تارا رو پخش زمین میکنم،بعد تارا میخواد منو ادب کنه؟؟!Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان