امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠

(07-11-2013، 11:44)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2013، 11:42)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2013، 11:41)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسفانه چون تحمل دوری از عشقمو ندارم میمونم -___-
مجبورین تحملم کنی -___-

سلآم دآدآش مآکآن خوبی؟؟

درود ممنون
تو خوبی آبجی؟-___-

مِرســـی دآدآشیــــ...Big Grin
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
 سپاس شده توسط M.K.N ، !~IмДи~!
آگهی
(07-11-2013، 11:44)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2013، 11:41)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مجبورین تحملم کنی -___-

جیگر من جیگر من چطوری نفسی؟HeartHeartHeartHeartHeartHeart

ممنون خانومی تو خوبی؟Heart
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط τοxικ ، Mïņ̃†êR ، !~IмДи~!
ایمآن هَستـــی؟؟؟!!!:|
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
نقل قول: شیـوآ بـا توعم بذار از اینا -__-

سفۀ غبل جوابتو دادم Angel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط τοxικ ، M.K.N
بآی بکـس /:
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط pegah jb ، Mïņ̃†êR
(07-11-2013، 11:46)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارهعـ مُنــــــــتظر بودمـ ببینــم کیـ ما رو میبینی !!!!!!!
 سپاس شده توسط pegah jb ، τοxικ
(07-11-2013، 11:47)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآی بکـس /:

بآبآی عَزیزَمــــ ...♥♥♥♥
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(07-11-2013، 11:45)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2013، 11:44)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مجبورین تحملم کنی -___-

جیگر من جیگر من چطوری نفسی؟HeartHeartHeartHeartHeartHeart

ممنون خانومی تو خوبی؟Heart

فدای شما آغایی نفس مایی Heart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط M.K.N
(07-11-2013، 11:47)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-11-2013، 11:46)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا 2 تا اكانت داري؟Big Grin
(07-11-2013، 11:47)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه!!!....سلآمی چیزی میدآدی حداقل!!!!:|
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
 سپاس شده توسط !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان