امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠

پسر داییم تو جمع دخترا همش دلقک بازی در میاورد و داییم هی حرص می خورد!بعد برگشت به داییم گفت:
سر من چی خوردی انقدر با مزه شدم؟ =)))))
داییم گفت : گه زیادی بابا، گه زیادی |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد  وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠ 252
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Shadow of Death ، Alijah-1994
آگهی
(09-11-2013، 17:21)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2013، 17:19)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!

سلامBig Grin
چطوری احسان؟Big Grin
با اعصابی یا بی اعصاب؟=/

خوفم Big Grin
تو چي؟Tongue
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Alijah-1994
(09-11-2013، 17:22)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امدي!

هوووووووووووو چته ببینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Exclamation
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، τοxικ ، Alijah-1994
(09-11-2013، 17:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2013، 17:10)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره.. امشب دیگه حتمی ا ا ..
چند روز پیش یه گربه دیدیم.. خیلی باحال بود.. رفتم براش گوشت خام و جوجه کباب پخته و سوسیس آوردم دادم بهش همرو خورد.. بعدش بغلش کردم .. کلی نازش کردم.. واسش موزیک گذاشتم.. تازه براش اسمم گذاشته بودم"مایکل".. خلاصه یه چند ساعتی سرگرم بودم باهاش.. آخره کاری دستم و 3 تا چنگ انداخت و رفت..crying
یعنی اعصابم خورده.. به هیچ وجه نمیشه به گربه های خیابونی اعتماد کرد..
ولی خیلی بامزه بود..Tongue

خخخخ ^__^ اســم گــربه ی ســر کوچــه ی مــآ ســآنــآز هســت . . (:

خعلــی نــآزه بــآ مــن هم دوستـــه . . ^___^
دیشب که داشتم میخوابیدم گوشیم پیشم بود و sms میدادم به دوستم که اون وسطا خوابم برده بود.. رو مبل خوابیدم..
صب که بیدار شدم گوشیم نبود..
.. همین الآن پیداش کردم..زیر مبل افتاده بود
یعنی دوستم 100 تا mis ,sms داده..خخخخخخ Tongue
الان فک میکنه سرکارش گذاشتم..
یا خدا..
فعلا" بدرود همگی...Tongue
اواتار ☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد  وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠ 252خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Shadow of Death
نــچ نــچ . . |: کــی اینجــآع بــآ مــن آشنــآیی کــآمــل دآرع . . |: !؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد  وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠ 252
دلم گرفته ای دوست، هوای گریه با من

گر از قفس گریزم کجا روم، کجا من؟

کجا روم که راهی به گلشنی ندانم
که دیده برگشودم به کنج تنگنا من

نه بسته‌ام به کس دل، نه بسته کس به من دل
چو تخته‌پاره بر موج، رها، رها، رها من

ز من هر آنکه او دور ، چو دل به سینه نزدیک
به من هر آن که نزدیک، ازو جدا، جدا من!

نه چشم دل به سویی، نه باده در سبویی
که تر کنم گلویی به یاد آشنا من

ز بودنم چه افزود؟ نبودنم چه کاهد؟
که گویدم به پاسخ که زنده‌ام چرا من؟

ستاره‌ها نهفتم در آسمان ابری
دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه با من
☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد  وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠ 252
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994
(09-11-2013، 17:23)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2013، 17:21)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2013، 17:19)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!

سلامBig Grin
چطوری احسان؟Big Grin
با اعصابی یا بی اعصاب؟=/

خوفم Big Grin
تو چي؟Tongue

این بشر کلا نرمال نیسShyRolleyes
 سپاس شده توسط τοxικ ، Shadow of Death ، Alijah-1994
(09-11-2013، 17:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كمي تا مقداري بارانيBig Grin

(09-11-2013، 17:24)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2013، 17:23)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!

سلامBig Grin
چطوری احسان؟Big Grin
با اعصابی یا بی اعصاب؟=/

خوفم Big Grin
تو چي؟Tongue

(09-11-2013، 17:24)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!

سلامBig Grin
چطوری احسان؟Big Grin
با اعصابی یا بی اعصاب؟=/

خوفم Big Grin
تو چي؟Tongue

ديه ديه!Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Shadow of Death ، Alijah-1994
(09-11-2013، 17:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2013، 17:13)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این اواتارم چو طوره؟:|

میخــوآی بهـــت آوتـــآر پســرونه بــدم . .!؟ /: خعلــی خــوشگلـنـــآع . . ./: دختـــرآ طــرفت حملــه ور میشــن . . (:

کی میخوآد عکس پســر داییمو ببینه!؟ ^___^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=100749

ایــن پســر دآییمــه هــآ . .(:

میخــوآین ببینیدش !؟

من میخوام..
اواتار ☠ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد  وِرژِלּِ ✗پنـــ50ـجاه ُنـُــ9ـــه ✗☠ 252خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(09-11-2013، 17:25)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-11-2013، 17:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كمي تا مقداري بارانيBig Grin

سلام!

سلامBig Grin
چطوری احسان؟Big Grin
با اعصابی یا بی اعصاب؟=/

خوفم Big Grin
تو چي؟Tongue

سلام!

سلامBig Grin
چطوری احسان؟Big Grin
با اعصابی یا بی اعصاب؟=/

خوفم Big Grin
تو چي؟Tongue

ديه ديه!Big Grin

|: . . آهـــآن حــآلت خــوبه خــدآروشکــر . . |:

هعـــی . . هی رفیــ ــق

بزن سلامتی روزی کهـ واسـ ــمـ مشکی میپوشی!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان