امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رقص و پایکوبی در محرم، رسوایی تکراری شبکه من و تو

شبکه لندن نشین من و تو که مدعی احترام به مخاطبین خود است با شروع ایام محرم، توهین به این ایام مقدس را در دستور کار خود قرار داد و با پخش برنامه هایی سراسر ابتذال و بی بند و باری به پایکوبی و شادی در این ایام پرداخت.

رقص و پایکوبی در محرم، رسوایی تکراری شبکه من و تو 1

شبکه من و تو با شروع ماه عزاداری سرور و سالار شهیدان برنامه های توهین آمیز خود را گسترش داده است.

دیلی اکسپرس نوشت: عزاداری بر سیدالشهداء (ع) و بر سوگ نشستن برای آن حضرت این روزها بین المللی شده و دیگر دین و یا آیین خاصی را نمی شناسد. بیشتر مردم در سراسر جهان و با ادیان مختلف در سوگ آن حضرت می نشینند و به وجود مقدس حضرتش ادای احترام می کنند.

کشور عزیزمان ایران هم از این قاعده مستثنی نبوده و با آغاز ماه محرم یکپارچه سیاه پوش گردیده است و تقریبا تمام مردم ایران از مسلمان گرفته تا اقلیت های مذهبی در حال و هوای عزاداری بر اباعبدالله الحسین (ع) می باشند.

اما در جهتی کاملا معکوس با این حرکت جهانی، شبکه لندن نشین من و تو با شروع ایام محرم، توهین به این ایام مقدس را در دستور کار خود قرار داد و با پخش برنامه هایی سراسر ابتذال و بی بند و باری به پایکوبی و شادی در این ایام پرداخت.

این در حالی است که من و تو از ابتدای فعالیت خود، مدعی بود احترام به همه عقائد و تفکرات، شعار اصلی آنها در عرصه رسانه ای است.

با این حال، بررسی رفتار آنها در سطح رسانه ای نشان می دهد در گفتار شان صادقند یعنی با هر فرقه و مرامی سر سازش دارند و برای تبلیغ آن اگر چه در موضع تهمت و بدبینی هم قرار بگیرند حاضرند هزینه بپردازند ولی کار آنها یک استثناء دارد، دشمنی با فرهنگی شیعه، این نشان می دهد آنها در کنار دیگر رسانه های جهت دار مانند رسانه های بهائیت، مسیحیت تبشیری، وهابیت، سلطنت طلبان، گرچه تقسیم کار کرده اند اما هدفی واحد دارند. زدودن فرهنگی شیعه از ایران و جهان.

تضاد در گفتار و رفتار من و تو به گونه ای می باشد که این شبکه در مدت فعالیتش به تبلیغ و معرفی تمامی مراسم ها و عقائد غربی از جمله آیین یهودیت، بهائیت، جشن هالووین، ازدواج همجنس بازان، فستیوال آب جو در لندن و ... پرداخته است؛ اما وقتی  نوبت به عقائد مردم ایران می رسد، نه تنها با مردم ایران همصدا نشده بلکه عقائد و احساسات آنان را با پخش برنامه هایی مبتذل مثل "زیباترین دختر جهان" مورد اهانت قرار می دهد.

تحرکات فوق در حالی است که شبکه من و تو در کنار آنها، این روزها به شدت در فضای مجازی به تبلیغ کنسرت شاهین نجفی و محسن نامجو پرداخته است. افرادی که دشمنی شان را با توهین به اهل بیت علیهم السلام به مردم ایران ثابت کرده اند.

ناگفته نماند که مردم شریف ایران در حوادث سال 88 و در پاسخ به رقص و پایکوبی عده ای در روز عاشورا و خلق حماسه نهم دی نشان داده اند که کسی نمی تواند به سید و سالار شهیدان توهین نماید و آنان نظاره گر باشند.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط مارال 2 ، Mᴏsᴇs ، sara mehrani ، s.amiri ، mohammad31
آگهی
ويرايشش كن Undecided
پاسخ
اگه توهین میکنن تو چرا نگاه میکنی برنامه هاشونو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sleepy
همین امثال شماها هستین که مملکتو به لجن کشیدینSleepySleepySleepySleepySleepySleepySleepySleepySleepySleepySleepySleepy
زندگی یعنی:
بخند هرچند که غمگینی
ببخش هر چند که مسکینی
فراموش کن هرچند که دلگیری
این گونه بودن زیباست هرچند که اسان نیست
پاسخ
(11-11-2013، 15:57)big boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه توهین میکنن تو چرا نگاه میکنی برنامه هاشونو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sleepy
همین امثال شماها هستین که مملکتو به لجن کشیدینSleepySleepySleepySleepySleepySleepySleepySleepySleepySleepySleepySleepy

نگاه نمی کنم . لطفا متوجه باشین چی میگین !!
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
اره کاملا معلومه که نگاه نمیکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
زندگی یعنی:
بخند هرچند که غمگینی
ببخش هر چند که مسکینی
فراموش کن هرچند که دلگیری
این گونه بودن زیباست هرچند که اسان نیست
پاسخ
واقعاااااااااااااااااااااانمیدونم چی بگم...............AngryAngryAngryAngryAngry
پاسخ
(11-11-2013، 16:05)big boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره کاملا معلومه که نگاه نمیکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

لازم نمیدونم که به شما جواب پس بدم .
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
SmileSmileSmile
Heartعاشق دختر خالم عسل بدیعی و ناراحت از این که رفت.crying
پاسخ
خب معلومه كه دين وايمان ندارن Big Grin
پاسخ
1)شما غلط میکنی میگی شاهین نجفی و محسن نامجو با مردم ایران دشمنن.
2)ملت ایران هوا دار این دوتا و امثال اونا هستن.
3)شما اگه مشکلی داری میتونی من و تو نگاه نکنی اصلا ماهواره نگاه نکنی.
4)....
5)....
6)....
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  چرا آغاز سال قمری از اول محرم است؟
  آیا روز سیزده محرم امام سجاد(ع) امام حسین(ع) را دفن کردند؟
  سنت های ماه محرم در مازندران«°_
  تاریخ ماه محرم 97 :| تاریخ شروع محرم 1397 + پیامک
  نکاتی درباره ی کارهای حرام در ماه محرم
  یک محرم متفاوت
  محرم و صفر چگونه اسلام را زنده نگه داشته است؟
  چرا ملاها و روضه خوانها در محرم پول می گیرند ؟!
  درباره محرم
  یک ماه و چند روز مانده به محرم.......

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان