13-11-2013، 12:27
من هنوز نگرانتم
رفتی تنهایی که چیشه
یکی اینجاست که مردن واسه تو زندگیش
قابل توجه بالایی
رفتی تنهایی که چیشه
یکی اینجاست که مردن واسه تو زندگیش
قابل توجه بالایی

|
یه تیکه از متن آهنگی رو که دوست دارین برای نفر قبلیت بنویس. |
|||||
من هنوز نگرانتم
رفتی تنهایی که چیشه یکی اینجاست که مردن واسه تو زندگیش قابل توجه بالایی ![]()
هر جایی رفتیم،هرکاری کردیم،بازم میکنیم ما....تنها میرقصیم پس ما کی هستیمoOoOoOoOoOo
13-11-2013، 12:29
666 سه تا 6 داره
بقالیه سره کوچه کیشمیش داره حاجی که از مکه میاد ریش داره پشه رو نگو نیش داره پشت سر ویدیوی ما فیش بچه که از خواب پا میشه جیش داره ![]() ![]() ![]()
13-11-2013، 13:30
نزار بمونم تو کمابه قلب من نفس بده
زندگی مو فقط چشات به من میتونه پس بده نزار تو سایه های شب بدون تو تموم بشم بیا تو دستمو بگیر هرچی بخوای همون میشم ![]()
13-11-2013، 13:47
Dont stop baby! dont stop baby
just keep on shaking all long won,t stop baby, won,t stop baby until you're get enough let,s party Kamaro Fiesta, forever baby i like it the way you move on the floor Baby i like it! Common and give me some more sayna fly: oh yes i like it! scream it like never before baby i like it! ahah i like it baby i like it the way you move on the floor Baby i like it! Common and give me some more sayna fly oh yes i like it! scream it like never before baby i like it! ahah i like it let,s party Kamaro Fiesta, forever Oh yes i like it let,s party Kamaro Fiesta, forever Oh yes i like it يه مقدار قديمي بود ولي خيلي آهنگ قشنگيه .
13-11-2013، 13:51
تو یه دورویی یه ادم پست
![]()
13-11-2013، 16:04
مهدی احمدوند:پشت تو بدو بدترایی شنیدمو باور نکردمو باورش عجیبه که همش درست بودودرست میگفتن منه ساده به همه میگفتم نجیبه ...
![]() ![]()
بعضی حرفارو نمیشه زدومن
از همین حرفا یه عمره که پرم آخه کی از حال کی باخبره من یه عمره از خودم حرف میخورم زیر خاکستر من طوفانه معنی سکوت من سکوت نیست وقتی که از چشم تو افتادم دیگه هیچ افتادنی سقوط نیست....
13-11-2013، 16:55
بازم افتاب غروب كردو شبو اومد
به جونه خسته ام درد اومد بازم از قلبه خونينه من ناله عاشقانه يار اومد | |||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|