امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

(13-11-2013، 19:53)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام برتمام شیعیان

شیواخآنوم سَلام

سَلآم... (:
این روزها..
دوست دارم
یه اصطلاح عامیانه س...!
آگهی
سَ لآم

گُلی

شیوآ

عرفآن

و.....-_-
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 44
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ICe Angele ، ERF@N
(13-11-2013، 19:53)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام برتمام شیعیان

شیواخآنوم سَلام

سلام گلم اسمتون چیۀ؟من میشناسمتون؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(13-11-2013، 19:50)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 19:47)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان

وای سلاااااااااااااام اسمتو اوز کردی من ی لحظه نمیشناسم Confused

(13-11-2013، 19:48)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 19:44)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عِرفآن اینـــجآیی؟؟

آره Smile

(13-11-2013، 19:48)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دو روزه از صفر تا پنج هزار بردیم

کدومو میگی؟شمارۀ چند؟:cool:

یادم نمیاد دیگه! اما خودتم با اکانته زهرا# بودی.

توهم زدی؟زهرا# نومۀ

من اولین اکانتم شیوا73 بود

بدیش sad girl

بدیش happy girl

همون ‏sad girl‏ منظورمه.
سلام
(13-11-2013، 19:54)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: وای سلاااااااااااااام اسمتو اوز کردی من ی لحظه نمیشناسم

منم خوبم مرسیDodgy

چرا چشاتو چپ کردی بمن؟Confused

(13-11-2013، 19:54)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَ لآم

گُلی

شیوآ

عرفآن

و.....-_-

سلاین سبابون Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~
(13-11-2013، 19:57)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 19:54)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: وای سلاااااااااااااام اسمتو اوز کردی من ی لحظه نمیشناسم

منم خوبم مرسیDodgy

چرا چشاتو چپ کردی بمن؟Confused

چون به جای سلام احوال پرسی به اسمم گیر میدی
(13-11-2013، 19:50)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 19:48)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 19:44)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عِرفآن اینـــجآیی؟؟

آره Smile

چِرا بِم اِخطار دآدی..cryingcryingcryingcrying

دو روز پشت سره هم فقط اسپم داده بودی
 سپاس شده توسط pegah jb
(13-11-2013، 19:54)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام برتمام شیعیان

شیواخآنوم سَلام

سلام گلم اسمتون چیۀ؟من میشناسمتون؟

من فآطمه س اسمم فِک نمیکنم مَنو بِشنآسی
نقل قول: همون ‏sad girl‏ منظورمه.

ولی بازم یادم نمیاد کدوم گفتگو رو میگی من تورو اسلا تو گفتگو ندیدم kaffe2
Channel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان