امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

(14-11-2013، 16:08)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:05)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلرخ توچی؟

دوسال!

چی دوسال؟Huh
آگهی
(14-11-2013، 16:05)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:05)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی می دونه من چند ساله که اینجام؟!2i8d2i8d2i8dHuh

(14-11-2013، 15:59)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:58)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:54)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آری زنـده ام!!

یادش بخیر دوماهه پیش یادتـه گلی؟!

من تو پارمیدا نازنین شیوا و...!

یه دفه همه چی بهـم ریختConfused

آخ گفتی پری !دوماه پیش اصن خبری از تازه واردا نبودکهـ=(
حالا چپ میری راست میری فقط تازه وارد!

دقیقا!!!حالا بیخیال این تازه واردا آدمــآ روی واقعیشونو نشون دادن!

منو میگی؟!Angry

نویسنده بودی!!

بای|:

اره به خاطره فوت پدرم 2 سال نتونستم بیام از نویسندگی محروم شدم...
(14-11-2013، 16:07)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:07)آندريا77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا هیشکی به من ج نمیده

چه سوالی پرسیدی عزیزم

هیچی نپرسیدمBig GrinBig GrinBig Grin
(14-11-2013، 16:07)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:05)sahar 20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:02)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:59)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:55)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلم فیزیک 37 ص جزوه داده روانی گفته شنبه امتحان میگیرم:|
این حقه؟؟؟*_*
زنیکه اسکول
12 ص حل کردنی=/
میخوام خودمو بکشم
کسی میاد کمک؟؟:|

بر عکسه استاده ما
اااا مگه استادتون چ جوریه؟؟؟
خدا عجب غلطی کردما
مدرسه معمولی بودم الان وعضم خعلی بهتر بود=/
عه عسل توهم مدرسه تيزهوشان ميريBig Grin
من ک متاسفانه
شما چی؟Big Grin
اره منم ميرم تيزهوشان
خخخخ گفتي فيزيك تازه يادم افتاد چه مشقاي سنگيني دارمBig Grin
منم الان کلا 2 یا 3... تا الان 3 سال میشه فکرکنم...نههههه.......... چرا شاید...
(14-11-2013، 16:09)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:08)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام (:

سلام اواتارت یشیمه؟!
نه باوو =))
دو سال پیش اینجا مدیر ازمایشیم نداشت :|
تو چطوری نویسنده بودی دو سال پیش؟ :|
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 91
 سپاس شده توسط ICe Angele
(14-11-2013، 16:10)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:05)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:05)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی می دونه من چند ساله که اینجام؟!2i8d2i8d2i8dHuh

(14-11-2013، 15:59)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:58)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ گفتی پری !دوماه پیش اصن خبری از تازه واردا نبودکهـ=(
حالا چپ میری راست میری فقط تازه وارد!

دقیقا!!!حالا بیخیال این تازه واردا آدمــآ روی واقعیشونو نشون دادن!

منو میگی؟!Angry

نویسنده بودی!!

بای|:

اره به خاطره فوت پدرم 2 سال نتونستم بیام از نویسندگی محروم شدم...

اخی خدا رحمتشون کنهcryingcryingcrying
(14-11-2013، 16:10)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:08)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:05)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گلرخ توچی؟

دوسال!

چی دوسال؟Huh
بعلع !

(:  ......  nobody  is  #perfect
(14-11-2013، 15:57)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:52)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 15:48)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیواجون سلام(ننه)

من جد بزرگ ۀستم Sleepy

سلام فاطمۀ جون

اگۀ گفتی چرا بم میگن جد بزرگ؟

(14-11-2013، 15:50)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامی دوباره بر:

شیوا

گلـــرخ

ویــدا

فاطـی!

سلامی بر پریای دلم گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 91
نمیدونم چرابهت میگن جدبزرگ
به خاطراینکه سنت بالاستBig Grin

بلۀ بلۀ درستۀ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl"
چرا هر چی ارسال میکنم به ارسالام افزوده نمیشه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان