امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سفر توريستي جنسي ( كاري به دور از انسانيت +18 )

سلام واقعا از شما كه اين موضوع را گذاشتم عذر مي خوام ولي چه كنم من يك دخترم نمي تونم جلوي تن فروشي دخترا سكوت كنم

یک زن لهستانی در اقدامی بی شرمانه سفری را به دور دنیا را آغاز کرده که در جریان آن قصد دارد با صد هزار مرد از تمام شهرهای جهان رابطه جنسی نامشروع برقرار کند.با نگاهی کوتاه به وضعیت فساد در غرب برای هر ناظر بی طرفی اثبات می شود که روز به روز بر دامنه وسعت بی بند و باری در اروپا و آمریکا افزوده شده یعنی درست همان کشورهایی که خود را مهد تمدن و پیشرفت و حقوق بشر می دانند و در عین حال بی بند و باری را نه تنها در کشورهای خود که در مشرق زمین و دیگر کشورهای جهان ترویج می کنند.این زن با 100 هزار مرد رابطه جنسی داشته.

در این میان، شیاطینی از جنس انس هم دیده می شوند که به تشدید روزافزون فساد و فحشا در خشکی و دریا همت گمارده اند.به گزارش پارس ناز در تازه ترین این فساد ها، یک زن لهستانی از مدتی پیش سفر توریستی جنسی خود به دور دنیا را آغاز کرده و تصمیم گرفته است در بازدید از شهرهای مختلف دنیا با مردانی از همه شهرهای جهان رابطه نامشروع جنسی برقرار کند.

جالب اینکه وی در تازه ترین مقصد خود قرار است همزمان با اوج گیری بحران در کشور اسلامی مصر، به قاهره سفر کند!وی در صفحه شخصی خود در فیس بوک با وقاحت تمام اطلاعاتی از خود ارائه کرده و گفته 21 سال سن دارد و سفر خود را از ورشو آغاز کرده و تاکنون با 284 مرد رابطه برقرار کرده و برای اتمام مأموریت شیطانی خود به 33 هزار ساعت زمان نیاز دارد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.irangrand.ir/uploads/admin/1392/09/10/2/61696051f7.jpg
AngryAngryAngry
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.irangrand.ir/uploads/admin/1392/09/10/2/0333c4b022.jpg
پاسخ
 سپاس شده توسط bieber fan ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، مارال 2 ، سانا50 ، مبینافرزین ، mario007
آگهی
خاک عالم تو سرشAngryزنیکه ی کثافتAngryAngryAngry
پاسخ
 سپاس شده توسط gesooya
اصن.....نمیدونم چی بگم دیگهAngryAngryAngryAngry
امروز معلم عشقم گفت:دو خط موازی هیچگاه به هم نمیرسن مگر اینکه یکی از آنها خود را بشکند.گفتم:من که خودم را شکستم پس چرا به او نرسیدم؟لبخند تلخی زد و گفت:شاید او هم به سمت خطی شکسته باشد
پاسخ
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، gesooya
قیافه رو اه اه با آشغال فرقی نمیکنه ایششششششششششششAngry
وقتی داری گناه میکنی چپ و راست رو نگاه میکنی یکبار بالا رو نگاه کن . . .

«اللهم عجل لولیک الفرج» یعنی گناه نکنیم ...!
پاسخ
 سپاس شده توسط gesooya
واییی چقدر تن فروش من حاضرنیستم عشقم دستمو بگیره چه برسه بامردای ناشناس...
پاسخ
خاک تو سرش
سفر توريستي جنسي ( كاري   به دور از انسانيت +18 ) 1
پاسخ
 سپاس شده توسط gesooya
من فیلماشو دارم هر کی میخواد پیام خ بدهTongue
پاسخ
خیلی زن...............هستشAngryAngryAngryAngry
3پاس
پاسخ
 سپاس شده توسط gesooya
اک تو سر چقد قیافه نکبتیم داره حالم بد شد زنیکه لشAngryAngryggreggreggre
[خدایا؟........ کمی بیا جلوتر....... میخواهم درگوشت چیزی بگویم....... این یک اعتراف است من بی او دوام نمیاورم
پاسخ
 سپاس شده توسط gesooya
عجب اوسگله خاک عالم برسرشAngry
سفر توريستي جنسي ( كاري   به دور از انسانيت +18 ) 1
پاسخ
 سپاس شده توسط gesooya

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  لخت شدن دختر چيني براي جلوگيري از تعرض جنسي
  نسل انسانيت دارد ميميرد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان