امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1"

(05-12-2013، 21:00)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:53)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول یه نیگا به خودت و ستاره هات بنداز یه نیگا هم به رزی بنداز ببین داری با کی حرف میزنی بعد بهش بگو کوچولو
مهم نیست با کی حرف میزنم حتی اگر صابر هم باشهDodgy
داری منو میترسونی مثلا؟DodgyDodgy

آوره تو رو میترسونم
problem..!!!
وااااااااااااااای
خدا از ترس ر**م به خودم
نکن این کارو جون توDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
اهم اهمDodgy
جانم؟Dodgy
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=72246
اکنون گور او را بس است

آنکه جهان اورا کافی نبود
(05-12-2013، 21:00)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: ..آریا..*، Allegro، bela vampire، Directioner girl، dj1210، EDRINA، MAKAN، Mohammad 83، ツ سـُــــکـُــــــوت ツ
چه خبره؟!
خبر مرگ ت:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
ماکان حال میده همه هم راضین!!!!!!

بیخیل!!!!!!Tongue
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 284
(05-12-2013، 20:56)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو انجمنی که من مدیرشم دعوا>___<
دوباره رگش گرفتkaffe2
(05-12-2013، 20:58)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:56)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مهم نیست با کی حرف میزنم حتی اگر صابر هم باشه« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 284
داری منو میترسونی مثلا
بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاعkaffe2

تا اونجایی ک یادم میاد این بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاع رو من می گفتم ! Angel

خودم یادت دادم مگه یادت نیست همسر دومم pill
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(05-12-2013، 21:00)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:54)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:53)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول یه نیگا به خودت و ستاره هات بنداز یه نیگا هم به رزی بنداز ببین داری با کی حرف میزنی بعد بهش بگو کوچولو
مهم نیست با کی حرف میزنم حتی اگر صابر هم باشهDodgy
داری منو میترسونی مثلا؟DodgyDodgy

آوره تو رو میترسونم
problem..!!!
وااااااااااااااای
خدا از ترس ر**م به خودم
نکن این کارو جون توDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
اهم اهمDodgy
مــاکــان دآدآ ایــن خعلــی بـی ادبه بهـش اخطـآر بـده !! |: (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 284
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mason
به قول یکی از دوستان(جمع کنید این بحث بچه گانه رو)Big Grin
اکنون گور او را بس است

آنکه جهان اورا کافی نبود
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-12-2013، 21:00)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: ..آریا..*، Allegro، bela vampire، Directioner girl، dj1210، EDRINA، MAKAN، Mohammad 83، ツ سـُــــکـُــــــوت ツ
چه خبره؟!
دعواسDodgy
بابا یکی به منم بگه چی شده >_<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-12-2013، 21:02)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:56)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو انجمنی که من مدیرشم دعوا>___<
دوباره رگش گرفتkaffe2
(05-12-2013، 20:58)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 20:56)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مهم نیست با کی حرف میزنم حتی اگر صابر هم باشه« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" 284
داری منو میترسونی مثلا
بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاعkaffe2

تا اونجایی ک یادم میاد این بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاع رو من می گفتم ! Angel

خودم یادت دادم مگه یادت نیست همسر دومم pill

شیوا فک کنم فکر مدیریت هوا رو از کلت پرونده !!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان