امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Allegro، happy girl، HEART♥DEVIL، MAKAN، reza789، Rom!na، sina 18، T A R A، روزيتا، ★BlAcK EvIl★، ♥غزل♥

Angel
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ★BlAcK EvIl★ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(06-12-2013، 21:13)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!!! /:

غزال 0_______________________________________________________________________________​_____________0
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گُــــفتُـگـوےِ آزاد 【62】 114
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، сÜтε Đévìł ツ ، ★BlAcK EvIl★
(06-12-2013، 21:11)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایـــــــــــــسا ببینم0____0
من قرار بود به کسی سپاس ندم که :|
خو از الان به بعد نمیدم(:

عععععع
من که لایک میکنم Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط T A R A ، M.K.N ، ( lιεβ ) ، Mïņ̃†êR
علیک سلام
(06-12-2013، 21:13)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 21:11)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 21:10)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای تارا بگم چی بشی من امشب دوام شد -______^

آره -_^

دیدی من بچۀ بۀ ایت آرومیرو داشت تحریک میکرد باش دوا کنم

ماکان گلم مدتشو بکن 3روز گناه داره

شانس اوورد بیشتر نکردم مدتشو
کسایی که اینجوری حرف میزنن اصلا جاشون تو فلش خور نیستDodgy
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ( lιεβ ) ، Mïņ̃†êR ، ★BlAcK EvIl★ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
حوصلم سرید!!!! >_<
ما رو باش به فکرتونیم
میخوایم کتک نخورید!
(06-12-2013، 21:11)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 21:07)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-12-2013، 21:05)arshia khoshgel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول برو املا کار کن خخخخخخخخخخخخخخ بعد که حالو حوصلتو ندارم برو بابا

فعلا یه هفته محروم باش حرف زدن یاد گرفتی برگرد-___-
دمت گرم ماکان جانBig Grin

یکی اینو بگیرۀ من اساب ندارررررررررررررررررررررررمkaffe2

(06-12-2013، 21:13)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!!! /:

نگو ک این غزالۀcry girlۀمسرررررررررررررررررررررررررررری کجا بودی
Channel
 سپاس شده توسط T A R A ، M.K.N ، сÜтε Đévìł ツ
(06-12-2013، 21:15)رف dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم سرید!!!! >_<

بحرف خوب
(06-12-2013، 21:13)HEART♥DEVIL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Allegro، happy girl، HEART♥DEVIL، MAKAN، reza789، Rom!na، sina 18، T A R A، روزيتا، ★BlAcK EvIl★، ♥غزل♥

Angel

این اسپم حساب میشه هــــــا:| :| :|

(06-12-2013، 21:15)reza789 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما رو باش به فکرتونیم
میخوایم کتک نخورید!

یک دقیقه سکوت ): ): ):
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
25r3025r3025r3025r3025r3025r30
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط T A R A ، Mïņ̃†êR ، ★BlAcK EvIl★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان