امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞

(13-12-2013، 21:00)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2013، 20:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2013، 20:57)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2013، 20:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2013، 20:54)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوگیر خودتی خیار شور!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

|= ریشــو !!
من ریشم امروز درجه 6 کوتاه کردم!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

در هـر صـورت . .ریشـو کـه بـودی |= !!!

یـه جملـه بـرای کسـی کـه بهـت خیـانت کترده بگـو میخـوام بهـش بـزنم |=!!

یـه جملـه ای بگـو کـه عذاب وجـدآن بگیـره!! |=
میخوای مخ منو بزنی!!!!
کار زیادی داری!!!!
کلی دختر دنبال من هستن!!!
صادق یه نمونشو دیده!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تا جایی که من یادمه تو خیلی آویزون بودی!! Big Grin
Take The Gun
&
Count To Three
آگهی
هیچی .. خیلی باحالی داش صادق ! ..

بای آل |:
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط sjmmc
(13-12-2013، 21:01)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی .. خیلی باحالی داش صادق ! ..

بای آل |:
چی شده؟؟ :|
Take The Gun
&
Count To Three
(13-12-2013، 21:00)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2013، 20:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2013، 20:57)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2013، 20:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2013، 20:54)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوگیر خودتی خیار شور!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

|= ریشــو !!

میخوای مخ منو بزنی!!!!
کار زیادی داری!!!!
استغفــرالله 0__0 مـن مُـخ تـورو بـزنم!؟ |: بسم الله |:

تسبیـح مـن کـو!؟

آخـه خـرمگـس |: پسـر قطیـه!؟ |: درضمـن مـن خــودم یکـی رو دآرم |: میخـواستـم بـه پسـره یـه جملـه اینطـوری بگـم |: !! هیچـی بـه ذهنـم نـرسیـد |: الـآن الـآف منـه |: !!

بلـد نیستــی بگـو نیستـم |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 63
(13-12-2013، 21:01)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|= ریشــو !!

میخوای مخ منو بزنی!!!!
کار زیادی داری!!!!
تا جایی که من یادمه تو خیلی آویزون بودی!! Big Grin
اهم اهمDodgyDodgyDodgyDodgy
اون موقع تازه عضو بودم دیگه نیستم!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 63
 سپاس شده توسط sjmmc
(13-12-2013، 21:04)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لوستر!! :|
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(13-12-2013، 21:06)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2013، 21:04)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمت!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط sjmmc
(13-12-2013، 21:07)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2013، 21:06)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بری بالا بیای پایین آخرش همون لوستر خودمونی!! Big GrinBig GrinBig Grin
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(13-12-2013، 21:08)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-12-2013، 21:07)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بری بالا بیای پایین آخرش همون لوستر خودمونی!! Big GrinBig GrinBig Grin
تیر برق بهتر نیس!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط sjmmc
واي اين چيه؟
اين چه سرعتيه؟
:::::|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان