نظرسنجی: آیا از این مطلب رازی بودید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
خیر
50.00%
3 50.00%
بلی
50.00%
3 50.00%
در کل 6 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امتیازات: 4.05
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چيستان و معما !

بابا با اون هزارتومن رفتی واسه خودت شوکولات خریدی بعد از ما میپرسی رد گم کنی میزنیBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

میــــگذرد روزی این شبهای دلتنگی ، میگذرد روزی این فاصله و دوری، میگذرد روزهای بی قراری و انتظار ، میرسد همان روزی که به خاطرش گذراندیم فصلها را بی بهار ، و از ترس اینکه بهم نرسیم شب تا صبح را اشک میریختیم
پاسخ
 سپاس شده توسط marry
آگهی
هزار تومنرو تو راه گم کرده فک کنم Big Grin
پاسخ
به کسی نگید ها تو جیب منه
پاسخ
بیایید چیستان های جالبی را در این جا به نمایش بگذاریم

دختر پادشاهي از پدر خود ميخواهد، كه او را تنها به كسي شوهر دهد كه بتواند به پرسشهاي منظوم او پاسخ گويد، بزرگان و اميرزادگان، همه از پاسخ گفتن درمي مانند و سرخود رادر اين راه برباد ميدهند. تا آنكه دلاك كچلي در پاسخگويي به پرسشهاي دختر پادشاه توفيق حاصل مي كند. پرسشهاي آن دختر چنين بود:
من اگر آهوي شده به كوهها بگريزم، چه مي كني؟ 2- من اگر مشتي دانه شده، برزمين ريختم، چه مي كني؟ 3- من اگر گُلي شده بر كوهها رُستم، چه مي كني؟ 4- من اگرسيبي شده به درون صندوقي رفتم، چه مي كني؟ پاسخ آن دلاك كچل چه بود؟

دو مرد نسبت به هم، دايي وخواهر زاده اند. يعني اولي دايي دومي و خواهر زاده اوست، دومي نيز دائي اولي و خواهرزاده وي مي باشد. چطور چنين چيزي ممكن است؟

جهانگردي توسط قبيله اي وحشي دستگير شد. اما به او اجازه داده شد تا جمله اي بگويد.ولي بدين شرط كه اگر جمله او صحت داشته باشد او را در روغن جوشان بسوزانند و اگر غلط باشد، با تيرزهرآگين مورد هدف قرار دهند. جهانگرد هوشيار با كمي فكر پاسخ داد كه موجب نجات او از مرگ شد. به نظر شما پاسخ او چه بود؟

زنداني داراي دو در است، يكي در آزادي و ديگري دَرِ اعدام. اين زندان داراي دو زندانبان است كه يكي از آنها راستگو و ديگري دروغگوست. خودِ زندانبانان همديگر را به خوبي مي شناسند. در اين زندان مردي محبوس است كه نمي داند كداميك از زندانبانان راستگو، و كداميك دروغگو است؟ به او اجازه مي دهند، از هر يك از زندانبانان كه دلش مي خواهد سؤالي بكند و از پاسخ طرف مقابل بفهمد در آزادي كدام است تا از آن خارج شود. پرسشي كه او بايد بكند تا به آزادي او بينجامد چيست؟

سپاس یادت نره
چيستان و معما ! 5
پاسخ
 سپاس شده توسط سپیده1
قبلا شنیده بودمDodgy
چيستان و معما ! 5چيستان و معما ! 5
پاسخ
به نظر من تو اولی دلاک کچل به دختره میگه
1-تو را آزاد رها میکنم و از ئور مراقب تو خواهم شد2-تو را خواهم کاشت3- از تو مراقبت خواهم کرد تا رشد کنی4-کلید آن صندوق را هر طور شده میابم و تو را آزاد می کنم
مشکل از خود ماست !
واسه کسی که یه قدم واسمون برمی داره،
دو کیلومتر پیاده می ریم . . .

چيستان و معما ! 5
پاسخ
هیچی به فکرم نمی رسه
شكسپير: هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري**
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
همش تکراریه
همه ی بچه های انجمن میدونن جواباشو
ولی اصلا حال و حوصله ی جواب دادن ندارم
cryingcryingcryingcryingcrying
چيستان و معما ! 5چيستان و معما ! 5
پاسخ
هرکس یه چیستان بگه نفر بعدی جواب بده!
چيستان و معما ! 5
پاسخ
وا خودت که هیچی نگفتی!!!!Undecided
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چيستان و معما ! 5
پاسخ
 سپاس شده توسط ...Sara SHZ... ، istanbul

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان