امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞

(16-12-2013، 20:19)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 20:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 20:16)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 20:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 20:13)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چيو رقصيدم
نگو
ياد انگشتاي پام ميوفتم

0__0 تـآ خـودتو نـآقص نکنـی ول کـن نیستیـآآآ -____- شـوهـر گیـرت نمیـآد اونـوقت 0__0

من پسرم ديگه: |

آهــآن |= شـوهـر منـی |= !! آرع!؟^__^ شـور مـن میشـی!؟ ^___^

نه
ايسان دارم ديوونه ميشم
ريش در اوردم
يا چشام اشتباه ميبينه؟
بسم الله 0___0 فـآطمه حـآلت خـوبه!؟ |= ریـش!؟ 0__0 یـآ جعفـر جنسیـت اصلیـت دآره پـدیـدآر میشـه |: !! وآیی فـآطمه >____<
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 122
آگهی
(16-12-2013، 20:19)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چتهـ پـری ..؟ ))):

فردا امتحان فیزیک دارم امــا سره کلاس حواســم به درس نبــود!!جـزوشـو هــم ندارم|:
 سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl
(16-12-2013، 20:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 20:18)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی همه اخلاق نی نی شیطونت رو دوس دارن
بگذریم مهم نی

دقیــقـآ کـی!؟ -____-

ولی من اخلاق سکوتشو بیش تر دوس میدارم:-)
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
سام بلیکم

اجازه هست؟

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 122
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(16-12-2013، 20:19)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 20:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 20:16)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 20:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 20:13)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چيو رقصيدم
نگو
ياد انگشتاي پام ميوفتم

0__0 تـآ خـودتو نـآقص نکنـی ول کـن نیستیـآآآ -____- شـوهـر گیـرت نمیـآد اونـوقت 0__0

من پسرم ديگه: |

آهــآن |= شـوهـر منـی |= !! آرع!؟^__^ شـور مـن میشـی!؟ ^___^

نه
ايسان دارم ديوونه ميشم
ريش در اوردم
يا چشام اشتباه ميبينه؟

فــآطی بچــه بودی سلـآمـ میکــردی|:
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє
اره ريش دارم:|
اخه نميدونم
يه عکس گرفتم ميفرستم
دارم پسر ميشم:|
يه اسم واسم بزار
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
اشکـآل ندارع پـری خـدا میرسونهـ ..!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 122
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღSηow Princessღ
(16-12-2013، 20:21)mobinamahro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سام بلیکم

اجازه هست؟

سُـوم آبجـی !! (:

نــع اجـآزه نـی !؟ (: |=

(16-12-2013، 20:21)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 20:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-12-2013، 20:18)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگذریم مهم نی

دقیــقـآ کـی!؟ -____-

ولی من اخلاق سکوتشو بیش تر دوس میدارم:-)

فــدآ مــدآ جیگــر !! ^___^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 122
 سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl

بگذریم مهم نی

دقیــقـآ کـی!؟ -____-
مهم نی مهم خودتی که چه طوری خودت رو بپسندی من یا دیگران که مهم نیستیم مهم دلته اگه دویس داری این جوری باشی خوب بهتره همین طوری باب دلت زندگی کنی خوشگلهHeart
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
سلامممممممممم ۀمۀ 

پری فیزک چندم؟بگو تا برات بگم 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl ، ღSηow Princessღ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان