امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞

ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﻣﯿﮕﻢ:

ﻣــــﺎﻣـــــﺎﻥ ﺍﮔﻪ ﻣﻦ ﺑﻤﯿﺮﻡ ﭼﯿﮑـــﺎﺭ ﻣﯿــــﮑﻨﯽ؟؟

ﻣﯿﮕﻪ ﯾــﻪ ﻣﺮﺍﺳﻢ ﻭﺍﺳـــﺖ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﭼﺸﻪ ﻓﺎﻣﯿـــﻞ ﺩﺭﺁﺩ|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 150
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Adl!g+
آگهی
(17-12-2013، 18:46)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضامونم عوض شدددد
اوپس!|:
ببخشیدا میشه عوضش کنی؟ |:
عکسشو -_-!
(17-12-2013، 18:46)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:44)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتی دوز شو از خیالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم!
من که خیلی وقـــــــــــــــــــــــــــــته دورم!
تنهــــا اشتبام همین بــــــــــــــود !
فقط عاشقه تو بـــــــــــــــــــــــــــودم):!

عاشگ شُدع هی هی -_- |:
خفه شو مهی >_<!
(17-12-2013، 18:46)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:41)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:38)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='★BlAcK EvIl★' pid='1339661' dateline='1387294504']
تار تاری-_-
چیطوری؟؟ ^_^

تو چطوری؟ -__^
واییی عاشق اواتارتم تارایی
میخوایش عیزم؟ (:

نه گلکم مال خودت

نه عزیزم بردار من آواتار زیاد دارم .. ((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Adl!g+ ، ★BlAcK EvIl★
(17-12-2013، 18:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوایش عیزم؟ (:

تــآرا مـن میخـوامـش ولـی نـه بـرای آواتـآرم /: بـرا صفحـه زمینـه ی کـآمپیـوتـرم میـخـوام |:

خیلـی پـرو هستـم میـدونم |: !!

(17-12-2013، 18:44)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:41)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:36)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسانیووووو^_^
چطوری خروووووووو(:

0___0 !!

روبـه رآهـم -____- !!

تـو چطـوری؟

ای بدک نیم -_-
چه خفرا؟؟ |:

|:

هیچــی !!

تـو چـه خطـرا؟

خطرا؟ |:
مدل میدن بیرون -_-
سلامتی گُلی
|:

دومـآهه کـه مُــده |: !!

خـدآروشُکــر !!

(17-12-2013، 18:46)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضامونم عوض شدددد

مبـآرکـه |=
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 150
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، T A R A ، Adl!g+ ، ★BlAcK EvIl★
چراع؟؟؟؟! -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Adl!g+
(17-12-2013، 18:48)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:41)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:38)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:35)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تار تاری-_-
چیطوری؟؟ ^_^

تو چطوری؟ -__^
میخوایش عیزم؟ (:

(17-12-2013، 18:43)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:41)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی دنیامو شکستــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم زیره پاهات له شدم هر بـــــــــــــــــــــــــــــــــار
زیر لــب زمزمه میکـــــــــــــــرد تو بـــرو خدانگــــــــــــــــــهدار!
من میرم خدانگهــــــــــــــــــــدار):

دُختر من گَلبم با باتری چار میچنه کوجا؟؟ |:

چی؟ ((:
الکی نی که بهت میگم افغانیِ آبادانی ((:!

ابادانی؟
من حساسما به ابادانی ها مسخرشون نکنین^_^
خخخخ

کاکو عینک ریبون داری؟؟Big Grin
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Adl!g+ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
(17-12-2013، 18:48)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـه منـم یکـم آواتـآر بـده خـو |= !! منبعـت کجـآس -___-!!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 150
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، T A R A
(17-12-2013، 18:48)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضامونم عوض شدددد
اوپس!|:
ببخشیدا میشه عوضش کنی؟ |:
عکسشو -_-!
(17-12-2013، 18:46)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:44)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشگ شُدع هی هی -_- |:
خفه شو مهی >_<!
(17-12-2013، 18:46)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='★BlAcK EvIl★' pid='1339661' dateline='1387294504']
تار تاری-_-
چیطوری؟؟ ^_^

تو چطوری؟ -__^
میخوایش عیزم؟ (:

نه گلکم مال خودت

مگه نمی خوایش؟
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє

عاشگ شُدع هی هی -_- |:
خفه شو مهی >_<!

[/quote]
گلط چردم |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Adl!g+ ، T A R A
(17-12-2013، 18:50)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:48)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چطوری؟ -__^
میخوایش عیزم؟ (:

(17-12-2013، 18:43)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:41)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی دنیامو شکستــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم زیره پاهات له شدم هر بـــــــــــــــــــــــــــــــــار
زیر لــب زمزمه میکـــــــــــــــرد تو بـــرو خدانگــــــــــــــــــهدار!
من میرم خدانگهــــــــــــــــــــدار):

چی؟ ((:

ابادانی؟
خخخخ

کوکام دارهBig Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ★BlAcK EvIl★
(17-12-2013، 18:51)نی نی نینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 18:50)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوایش عیزم؟ (:

چی؟ ((:

ابادانی؟
خخخخ

کوکام دارهBig Grin
|:
مُبارکش باشه |:

تارا |: >_<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، T A R A ، Adl!g+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان