امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞

p336نععععcrying
آگهی
ساعت 10 بم اس بدیا باشه؟؟
خودافض |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 166
 سپاس شده توسط T A R A
(17-12-2013، 20:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 20:23)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 20:21)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حلال کنین من دیگه نمیام البته اگه یادم بیاد رمزم چی بود میام|:!

تارا گوشیت درس شد بم اس بده لعنتی >_<
خیلی خری >_<
به خدا الان خیلی ناراحتم -_-

درست شده ذوروز اینقد غـُر زدم سره بابام که پشیمون شد رف درستش کرد..-_^
آخره شب بهت اس میدم نــازی-_^
خُربونت برم اللهی عشخم-_^
البته پروو نشو چون تو باید قربونم بری|:
بای خروس دریایی سومالیِ ابادانیه 4 زیست):

(17-12-2013، 20:24)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 20:21)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ................................ کردی >_<

وای من چی کردم؟
من چجوری بکنم آخه؟>_<
مهتاب من نمیتونم بکنم >_<
استغفرلله خدافض|:
غلط کردی
منحرف:|
Smile

(17-12-2013، 20:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 20:23)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا گوشیت درس شد بم اس بده لعنتی >_<
خیلی خری >_<
به خدا الان خیلی ناراحتم -_-

درست شده ذوروز اینقد غـُر زدم سره بابام که پشیمون شد رف درستش کرد..-_^
آخره شب بهت اس میدم نــازی-_^
خُربونت برم اللهی عشخم-_^
البته پروو نشو چون تو باید قربونم بری|:
بای خروس دریایی سومالیِ ابادانیه 4 زیست):

(17-12-2013، 20:24)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ................................ کردی >_<

وای من چی کردم؟
من چجوری بکنم آخه؟>_<
مهتاب من نمیتونم بکنم >_<
استغفرلله خدافض|:
غلط کردی
منحرف:|
Smile
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط T A R A ، Mohammad 77
تارا
بيا پايين :/
غذا درس کردم بخوريم
ديگه اينجا نيايم:|
aahaahاخهــ چرا؟؟؟؟
(17-12-2013، 20:35)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخهــ چرا؟؟؟؟

به تو چ
|= !! درست دیـدم !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 166
(17-12-2013، 20:36)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2013، 20:35)Mohammad 83 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخهــ چرا؟؟؟؟

به تو چ

توربچهــ:cool:

نه من میخوام تو جو قرار بگیرمBig Grin
بعضیــآ بعضیــآی دیـگـه رو محـل نمیـدن |= !!

بـدرود مـآ نبـآشیـم جـَـو سَبُـک تــره 0__0 !! ):
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 166
(17-12-2013، 20:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|= !! درست دیـدم !!

بـــــــــعله درست دیدی
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان