امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞

(18-12-2013، 18:51)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-12-2013، 18:45)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-12-2013، 18:44)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنبـــــــــــــی!!

به فاطی!هنو تو قبر به سرمیبری؟

فاطي کيه؟؟؟|:
ننه م!
(18-12-2013، 18:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-12-2013، 18:44)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنبـــــــــــــی!!
ツ سـُــــکـُــــــوت ツاسمت اسمت!!نوک زبونمها!!!اههههههههههههههههConfused
به فاطی!هنو تو قبر به سرمیبری؟

آیســآن هستـم -____-

زود فـرآمـوش شُـدم |= !!
اع!پس درست یاد اومد!نه من همچیت یادمه!میخوای رو کنم؟Angel
(18-12-2013، 18:46)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نبودم!!
میدونم دلتون تنگ شده بود ولی دل من نه!! Big Grin
اره معلومه!

(18-12-2013، 18:47)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قيصر هستم:|

نفسي^_^

واه!Dodgy
عکسمو بدم پسر شدم:|
دروغ نميگم: /
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، *Nafas*
آگهی
(18-12-2013، 18:51)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
خب من که بچه نیستم دلم واسه هر کی تنگ شه!! :|

امسال کنکور داری؟
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، sjmmc
(18-12-2013، 18:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سِـن !؟ 0___<
27 سال!! :|
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(18-12-2013، 18:53)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــوضــولـی نبـآشـه ولـی مگـه قـرآر نبـود کـه بـه کسـی نـدی دیگـه!؟ |=
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 190
 سپاس شده توسط sjmmc
(18-12-2013، 18:47)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قيصر هستم:|

نفسي^_^

سرت به جایی خورده خاهری؟!
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

(18-12-2013، 18:51)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-12-2013، 18:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-12-2013، 18:48)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-12-2013، 18:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآقعــا کته اسمـت بـرازنـده ی خـودتـه |= !!

چقـدر صـآدق -___- !!
دوستام میدونن!!
من دروغ نمیگم!!
ولی معمولا شوخی میکنم!!(درون هر شوخی یه قسمتی از واقعیت هست) Big Grin

0___^ ooOOooOOoo (: چــه شگفتــآع |=
سِـن !؟ 0___<

[/quote]

90 سالشه
 سپاس شده توسط sjmmc
(18-12-2013، 18:54)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امسال کنکور داری؟
میخواستم یه کم خالی ببندم!! :|
سوتی!! :|
نه ایشالا سال دیگه!! :|
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، *Nafas*
(18-12-2013، 18:46)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بده!Sleepy
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(18-12-2013، 18:54)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-12-2013، 18:53)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سِـن !؟ 0___<
27 سال!! :|

یـآجعفـر 0___0 اصلــا اسمـت بـرآزنـدت نی
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 190
 سپاس شده توسط sjmmc
(18-12-2013، 18:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــوضــولـی نبـآشـه ولـی مگـه قـرآر نبـود کـه بـه کسـی نـدی دیگـه!؟ |=

نقل قول: 90 سالشه

اینم ننه بزرگمه!! هنوز زندست!! :|
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان