امتیاز موضوع:
  • 24 رأی - میانگین امتیازات: 4.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

با نفر قبلیت.....

نه این کاملا تکذیب شده از طرف خودش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با نفر قبلیت..... 265

سپاس شده توسط Neioosha
آگهی
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​؟؟؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با نفر قبلیت..... 265

با نفر قبلیت..... 265
فقط رپ♥♥♥

(18-12-2013، 20:17)MAHTA .S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با ادام لجمAngel
با تو مشکلی ندارمSleepy
توهم چون از ادام خوشت میاد تقصیر خودته اصلا صداش رو مخه >___<
میرم از کلبه بیرون این دعوا داره!

به خاطر همین صداش کلی جاییزه گرفته.تو خا رج کلی طرفدار داره
با نفر قبلیت..... 265

سپاس شده توسط Neioosha
امینم بهترهAngel
گند صدا ادام رو مخه واقعا
هرکسی نظری داره اهنگ امینم پخش میکنیمAngel
خلاف قوانین ..
 سپاس شده توسط Neioosha ، *دختر تهرونی*
(18-12-2013، 20:31)Neioosha نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​؟؟؟؟؟

تکذیبش کرده ینی گفته که دروغه.ولی هم ج...ن...س... گراست

(18-12-2013، 20:34)MAHTA .S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امینم بهترهAngel

هر کس نظرش به خودش مربوطه تو هم هیچ حقی نداری به آدام توهین کنی همونطور که من حق ندارم به امینم توهین کنم
با نفر قبلیت..... 265

سپاس شده توسط Neioosha
(18-12-2013، 20:36)bad boys نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-12-2013، 20:31)Neioosha نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تکذیبش کرده ینی گفته که دروغه.ولی هم ...گراست

(18-12-2013، 20:34)MAHTA .S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امینم بهترهAngel

هر کس نظرش به خودش مربوطه تو هم هیچ حقی نداری به آدام توهین کنی همونطور که من حق ندارم به امینم توهین کنم
ادام در مقابل امینم چیزی نیست ولی خب هر کسی سلیقه ای داره!
با نفر قبلیت..... 265

با نفر قبلیت..... 265
فقط رپ♥♥♥

سپاس شده توسط | NEON DEMON |
همین چند دقیقه پیش جاییزه ی بهترین خواننده ی مرد رو برنده شد.تا حالا دوبار تو بیلبورد اول شده در صورتی که امینم یک بار اول شده.چندتا از آهنگ هاش جاییزه ی بین المللی برده.دوبار کاندید grammy awards شده.بازم بگو هیچی نیست
بازم میگم کسی حق توهین نداره من تا حالا یه بارم به امینم توهین نکردم
با نفر قبلیت..... 265

سپاس شده توسط Neioosha
(18-12-2013، 21:19)bad boys نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین چند دقیقه پیش جاییزه ی بهترین خواننده ی مرد رو برنده شد.تا حالا دوبار تو بیلبورد اول شده در صورتی که امینم یک بار اول شده.چندتا از آهنگ هاش جاییزه ی بین المللی برده.دوبار کاندید grammy awards شده.بازم بگو هیچی نیست
بازم میگم کسی حق توهین نداره من تا حالا یه بارم به امینم توهین نکردم
این درسته
ولی امینم به خاطر این که رپ میخونه طرفدارای زیادی داره ادام هم داره ولی چون اون رپ میخونه زیاد بهشون توجه نمیشه اگر هم بشه به اهنگ هایی که بهترین بودن میدن
حالا باش من حرف شما را قبول دارم
با نفر قبلیت..... 265

با نفر قبلیت..... 265
فقط رپ♥♥♥

ای بابا دعوا نکنید....خب هرکسی یه سلیقه ای داره دیگه!!!!!!!
 سپاس شده توسط *دختر تهرونی*
اینو موافقم مهنازی
با نفر قبلیت..... 265

با نفر قبلیت..... 265
فقط رپ♥♥♥

سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  به نفر قبلیت یه جمله ی احساسی بگو ؟
  دوس داری چه بلای سر نفر قبلیت بیاری؟
Brick اگه پادشاه بودی چه پستی به نفر قبلیت میدادی ؟؟؟
  اگه جادوگر بودی نفر قبلیت رو به چی تبدیل میکردی؟
  اگه نفر قبلیت بیفته تو بغلت چیکارش میکنی؟؟؟ نسخه2
  یه تیکه به نفر قبلیت بنداز
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  اگه نفر قبلیت پشت سرت بوق زد،چه عکس العملی نشون میدی؟نسخه1 111111
Rainbow اگه نفر قبلیت بخواد باهات برقصه ! چیکار میکنی؟
  اگه نفر قبلیت تو دستای تو بمیره چیکار می کنی؟!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان