امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞

سلام :|
آگهی
(19-12-2013، 20:32)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
چیه؟:|
معلم اجتماعی ما اصن با کتاب کاری نداره ینی همرو با ی فعالیت مخلوط میکنه بهد انجام میدیم
واس امتحان گفت فصل 1 تا 6 ب جز 3
+ 9
12 تا درس تو 2 3 روز چجوری بخونم؟؟ من چقد بدبختم:/
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(19-12-2013، 20:32)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2013، 20:30)CHRISRONALDO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2013، 20:25)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2013، 20:19)CHRISRONALDO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2013، 20:16)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فونته اسمش چیه؟؟ چجوری اونجوری کنم فونتمو؟
:|

برو توی موضوع هام یه تاپیک گذاشتم توش هر کلمه یا جمله ای رو خواستی بگو تا برات اونجوری کنم.

ببینم من تو رو میشناسم نه؟؟
 مלּ ڪـہ تو رو نمیشناωـҐ. Undecided
اسم کاربری قبلیت چی بود؟؟؟
 مלּ از اول ناҐ ڪاربریҐ همیלּ بودـہ. Undecided
Goodbye Flashkhor...
(19-12-2013، 20:35)CHRISRONALDO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2013، 20:32)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2013، 20:30)CHRISRONALDO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2013، 20:25)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2013، 20:19)CHRISRONALDO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو توی موضوع هام یه تاپیک گذاشتم توش هر کلمه یا جمله ای رو خواستی بگو تا برات اونجوری کنم.

ببینم من تو رو میشناسم نه؟؟
 مלּ ڪـہ تو رو نمیشناωـҐ. Undecided
اسم کاربری قبلیت چی بود؟؟؟
 مלּ از اول ناҐ ڪاربریҐ همیלּ بودـہ. Undecided
عجب:/
اون 100 تو ام 100
وللش:|
(19-12-2013، 20:35)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-12-2013، 20:32)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
چیه؟:|
معلم اجتماعی ما اصن با کتاب کاری نداره ینی همرو با ی فعالیت مخلوط میکنه بهد انجام میدیم
واس امتحان گفت فصل 1 تا 6 ب جز 3
+ 9
12 تا درس تو 2 3 روز چجوری بخونم؟؟ من چقد بدبختم:/

خوبه که ما شنبه دفایی از درس 1 تا 8 امتحان داریم هر درس 30 تا سوال هنو لا کتابو وا نکردم Big Grin :| crying
اووووف:|
ممنون
.
اهم:|
 سپاس شده توسط pink lady
چه بگیم رفیقم کوش؟
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 269

سلامّ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان