امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞

آهـــان باشه!!!!
ولی من که نمیتونم دخترمو به هر کُره خری بدم که....!!!!Big Grin
۞ ♥♥♥ ۞گفتگــــــــــ آزادـــــــو نسخـــــــ64ـــــــه۞ ♥♥♥ ۞ 298
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
(20-12-2013، 12:30)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:27)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:23)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رَسول!
cryingcryingcryingcryingcryingcrying

این خودتی؟

قُربونیدَم واست!
الهی بمیرم!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(20-12-2013، 12:27)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:21)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلام14k
بابا من شوهر میخوام^_^
نع زوده!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ینی چی زوده >_<
کاری نکن کاراتو به مامان بگم >_<
چی کار کرده دخی؟

رَسول جارو میخوای؟>ــ<
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Wєιяɗ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(20-12-2013، 12:30)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:28)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:27)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:25)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:23)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی کجا رفتی بتمرگی؟>_<
هستم ^_^
حوصلم سررفت باو
هیشکی نمیحرفه>__<
اولاخ!

من اینجام>ــ<
اولاخ خودتی>_<
من خرم^_*
یه خر دارم شاه ندارع!
اولاغ>_<
^_-
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
(20-12-2013، 12:32)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهـــان باشه!!!!
اوخی...

اِشغ پدر به فرزند!

اَشکم در اومد!

منم بابامو میخوام....شیشی کدوم گوری تو؟
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
سکنیه همون مهشید که مدیر هس!!!؟؟؟Big GrinBig Grin
(20-12-2013، 12:32)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:25)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:23)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی کجا رفتی بتمرگی؟>_<
هستم ^_^
حوصلم سررفت باو
هیشکی نمیحرفه>__<

منهم حوصلم سرید اه:ا>_<
این تارا بز کجاست؟؟
>_<
دلم تنگیده واسش
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
(20-12-2013، 12:33)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:30)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:28)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:27)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هستم ^_^
حوصلم سررفت باو
هیشکی نمیحرفه>__<
اولاخ!

من اینجام>ــ<
اولاخ خودتی>_<
من خرم^_*
یه خر دارم شاه ندارع!
اولاغ>_<
^_-
من گاوم!
عقاب هم هستم کره خر#ــ#

(20-12-2013، 12:34)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سکنیه همون مهشید که مدیر هس!!!؟؟؟Big GrinBig Grin
کدوم؟

نه...مدیر نیس...میاد میبینیش-ــ^
(20-12-2013، 12:32)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهـــان باشه!!!!
پس زود برو برام پیدا کن^_-
تارا دیشب تا ساعت 3:11 دیقه ان بود حتما کپیده!!!!

من تا ساعت 3:47 بودم!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(20-12-2013، 12:32)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:30)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:27)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:23)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رَسول!
cryingcryingcryingcryingcryingcrying

این خودتی؟

قُربونیدَم واست!
الهی بمیرم!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(20-12-2013، 12:27)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-12-2013، 12:21)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلام14k
بابا من شوهر میخوام^_^
نع زوده!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ینی چی زوده >_<
کاری نکن کاراتو به مامان بگم >_<
چی کار کرده دخی؟

رَسول جارو میخوای؟>ــ<
نمیگمAngel
گناه دارعAngel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان