امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

محمد تو باز اومدی سپاس بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بی زحمت زیاد بده سپاسام احساس می کنم کمه
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 16
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
سلام
بريد بخوابيد ديگه
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ღღ KaYiP pRenses ღღ
(25-12-2013، 23:23)gholnar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــــــــــــــــــلام

سلام
چه اولین ارسالت رو اومدی یک کاره این جا
حالا اسمت چی بید؟؟؟
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط gholnar
درود خانومی میگم یه چیزی عجیبه برام شما هیچی ارسال ندارین اونوقت 213 تا سپاس دارین عجیبه؟Exclamation
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ
(25-12-2013، 23:24)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
بريد بخوابيد ديگه

محمد تو خودت کار و زندگی نداری؟؟؟؟؟؟؟

(25-12-2013، 23:25)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود خانومی میگم یه چیزی عجیبه برام شما هیچی ارسال ندارین اونوقت 213 تا سپاس دارین عجیبه؟Exclamation

دقیقا =|
منم توش موندم الان گفتی =|
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

فاطی امروز معلم زبانمو واسه ترم جدید دیدم ینی یه گند دماغی هسسسس که نگو از همین اولین جلسه که پیشش رفتم فهمیدم چجور معلمیه
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

(25-12-2013، 23:26)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی امروز معلم زبانمو واسه ترم جدید دیدم ینی یه گند دماغی هسسسس که نگو از همین اولین جلسه که پیشش رفتم فهمیدم چجور معلمیه

وای گفتی زبان
من اصلا حوصله زبان رو ندارم
بهتره درباره ی یه چیز دیگه حرف بزنیم
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(25-12-2013، 23:24)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2013، 23:23)gholnar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
حالا اسمت چی بید؟؟؟
من خیلی وقته عضوم اما زیاد ارسال ندارم Undecided اسم من بهار 
(25-12-2013، 23:25)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزممممممم میگم که فعال نیستم افتخار آشنایی با ؟Heart

سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ღღ KaYiP pRenses ღღ
محمد خوابت گرفته سپاس نمیدی یا نه حوصله نداری؟؟؟؟؟

(25-12-2013، 23:28)gholnar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2013، 23:24)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
حالا اسمت چی بید؟؟؟
من خیلی وقته عضوم اما زیاد ارسال ندارم Undecided اسم من بهار 

عزیزممممممم میگم که فعال نیستم افتخار آشنایی با ؟Heart

من که تابلو بید فاطمه ام 16 سالمه! همین دیگه از قدیمیای این جام
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گویا از زبان متنفریااا مثه خودمیBig Grin
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان