امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

فقط اومدم ارشادتون بكنم
من برم بخوابم شب بخير
 سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
(25-12-2013، 23:29)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گویا از زبان متنفریااا مثه خودمیBig Grin

همه ی بچه هامون ازش متنفرن تا زنگش میشه همه غر غر می کنن!
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 17
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Mohammad 77
واااااااااااااااااااااااا فاطی چیشد یهو رفتی؟HuhHuhHuh
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ ، Mohammad 77
(25-12-2013، 23:31)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط اومدم ارشادتون بكنم
من برم بخوابم شب بخير

برو بگیر بخواب باو
از اولم معلوم بود که نمی خوای بحرفی علکی اومدی
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Mohammad 77
خوب بخوابی عاغا محمدHeart
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ღღ KaYiP pRenses ღღ
(25-12-2013، 23:31)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااااااااااااااااااااااا فاطی چیشد یهو رفتی؟HuhHuhHuh

من که اینجام کجا رفتم؟؟؟؟؟
فلش قاط زده آن رو آف نشون میده آف رو آن
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
خب فاطــی اون دوستت فاطمه 58 کیه ؟؟ میخوام باش اشنا شم

فااااااااااااطییییییییییییییییییییییییییی
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ
هم کلاسی و دوست صمیمیمه =)
خیلی باحاله حتما باهاش حرف بزن
کلا اخلاقش عین خودمه! =)
هر چی ازش بگم کم گفتم
اسمش فرنازه

این محمدم می شناسدش
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
اوکی فردا باهاش حمتا محرفم
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ
(25-12-2013، 23:28)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد خوابت گرفته سپاس نمیدی یا نه حوصله نداری؟؟؟؟؟

(25-12-2013، 23:28)gholnar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2013، 23:24)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-12-2013، 23:23)gholnar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــــــــــــــــــلام

سلام
چه اولین ارسالت رو اومدی یک کاره این جا
حالا اسمت چی بید؟؟؟
من خیلی وقته عضوم اما زیاد ارسال ندارم Undecided اسم من بهار 
(25-12-2013، 23:25)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود خانومی میگم یه چیزی عجیبه برام شما هیچی ارسال ندارین اونوقت 213 تا سپاس دارین عجیبه؟Exclamation

عزیزممممممم میگم که فعال نیستم افتخار آشنایی با ؟Heart

من که تابلو بید فاطمه ام 16 سالمه! همین دیگه از قدیمیای این جام
ماشاالله
(25-12-2013، 23:29)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گویا از زبان متنفریااا مثه خودمیBig Grin
هههههههههههه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان