امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

(27-12-2013، 1:16)lovelesslord نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 1:12)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 1:10)lovelesslord نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 1:05)gholnar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 0:57)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در نبود  منBig Grin
نباشی بهتره
(27-12-2013، 1:00)lovelesslord نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورت گوه بود دیگه؟! اشتباهی یک ر اضافه زدی
چقدر بی ادبی

زیاد بی ادبم.راستی نوارتو عوض کردی تو؟زیادی به مغزت فشار اومده خون بالا آوردی(پایین آوردی).

هو حاجی هر چی بت هیچی نمی گم روت داره می ره بالا ها....این قدر گنده گنده حرف می زنی مواظب باش دهنت یه موقع جر نخوره...
شب بخیر
احسنت به تو که گشادی مه هر چه قدر هم گنده باشه جر نمیخوری Exclamation

مگه بده؟ مثه تو خوبه که زود جر می خوری؟
چن سالته عمویی؟
یه مشت....
آگهی
(27-12-2013، 1:18)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم چنتا اسپم پاك نم واخطار بدم اولم ازاينجا شروع ميكنم حواستون باشه: )
ما که اسپم ندادیم
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 88
بابا بیخیال نصفه شبی
چند سالته لرد خان شما؟
BYE
(27-12-2013، 1:18)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین من شرو نکردم...
من دیگه واقعا برم موناع جوننن
شبت شیک
 سپاس شده توسط MONA-GH
(27-12-2013، 1:20)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین من شرو نکردم...
من دیگه واقعا برم موناع جوننن
شبت شیک
میخوای بریییییییی 
شبت بخیر

اوه مای گاد!!جیزز!! crying

سلام منو به مدیر برسون بگو محمد سلام رسوند
Success is my only motherfuckin' option,failure's not...
..this maybe the only opportunity that I got ..
along boy پا كي ميتوني بري
ჯ Simón BóLIvaЯჯ دوتا اسپم داري چيكاركنم 2mo5
اريمنا پاكيميتوني بري
(27-12-2013، 1:18)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 1:16)lovelesslord نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 1:12)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 1:10)lovelesslord نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2013، 1:05)gholnar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نباشی بهتره
چقدر بی ادبی

زیاد بی ادبم.راستی نوارتو عوض کردی تو؟زیادی به مغزت فشار اومده خون بالا آوردی(پایین آوردی).

هو حاجی هر چی بت هیچی نمی گم روت داره می ره بالا ها....این قدر گنده گنده حرف می زنی مواظب باش دهنت یه موقع جر نخوره...
شب بخیر
احسنت به تو که گشادی مه هر چه قدر هم گنده باشه جر نمیخوری Exclamation

مگه بده؟ مثه تو خوبه که زود جر می خوری؟
چن سالته عمویی؟
یه مشت....
نه .خیلییییییم عالیه
راستی نگفتی بالدار استفاده میکنی یا بی بال؟Idea
تورو ياد م رفت
lovelesslord به دليل زدن حرف زشت اخطار ميگيري Dodgy
(27-12-2013، 1:20)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا بیخیال نصفه شبی
چند سالته لرد خان شما؟
قصد ازدواج ندارم فعلا:cool:

(27-12-2013، 1:25)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تورو ياد م رفت
lovelesslord  به دليل زدن حرف زشت  اخطار ميگيري Dodgy
خدا رو شکر
:poop:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان