امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

(14-01-2014، 20:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 20:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 20:03)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 20:01)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسل آبجی امتحان دینی از تو بالاتر شد ولی نه زیاد ای خدا

فاز این چیه ! ؟
درس چی هس ! ؟
خوردنیه ! ؟Big Grin

دلم میخواد بهت فحش بدم |: :| !! بدم خالی بشم!؟ /:

آرع !
ولی من خیلی ازت بیشتر بلدم مطمئن باش ولی بهت هیچی نمیگم از این همه دختر فش خوردم تو هم روش!Big GrinBig Grin

من میخوام خالی بشم . .باهیشکی صمیمی نیستم جز تو -___-

خیلی بیشوریییی . .نامرد . .احمق .. |: نمیخوام محروم بشم ول کن مدیر هم اینجاس نمیتونم از ته دلم فحش بدم !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 6
آگهی
سلام بچه ها (((:
احمد بگو که مت بیشترین فحش رو بهت دادم تو دخترا ^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
احمد رضا یه سایت بهت مهرفی کرده

هرچی عکس توش بود تو پر.وفایلت گذاشتی 0ــ0
[/quote]

محمد ضایش نکن! خخخخخخخBig Grin
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 6
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
(14-01-2014، 20:04)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم دینیم تقریبا اینه تو شد کارنامت چند میشه بالا 19 یا پایین

اها:|
سوال بدیه:|
بزار فردا گند بزنم بیام بت ج میدم:|
احمد رضا در ج سوالت:درس ی چیز ک******یه:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(14-01-2014، 20:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 20:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 20:03)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 20:01)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاز این چیه ! ؟
درس چی هس ! ؟
خوردنیه ! ؟Big Grin

آرع !
ولی من خیلی ازت بیشتر بلدم مطمئن باش ولی بهت هیچی نمیگم از این همه دختر فش خوردم تو هم روش!Big GrinBig Grin

(14-01-2014، 20:05)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY

کی گفتگو ردییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین ... اههههه ... الان حسمو خراب کردین داشتیم باران گوش میکردیم

ایمان بریم اون چت باکسه!Big GrinBig GrinBig Grin
بیشور ... یه چیز نوشتم پسره بهم گیر داد ... هر چی دهنم رسید گفتم اومدم بیرون ..

پسر اسکاتلندی پیام میداد منم مترجممو روشن کرده بودم جوابشو خارجی میدادم Big GrinBig GrinBig Grin

بهت گفتگومونو گفتم ..؟؟؟؟Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin اونو نوشتم پسره اینو گذاشت

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ههههههههههههههههههههههههههBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin ما اینیم دیگه ...

یادش بخیر پسر پسر دایی بابام نروجی بود به من فحش خارجی میداد من فحش فارسی

پسر عموهای بیشورم ما رو دعوا انداخته بودن ... crying
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(14-01-2014، 20:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاز این چیه ! ؟
درس چی هس ! ؟
خوردنیه ! ؟Big Grin

آرع !

خیلی بیشوریییی . .نامرد . .احمق .. |: نمیخوام محروم بشم ول کن مدیر هم اینجاس نمیتونم از ته دلم فحش بدم !!

رکی این که برام تعریفه!Big Grin
منو رکی که همدیگرو قشنگ....... میکردیم!
البته من همیشه میبردم!Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(14-01-2014، 20:10)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بچه ها (((:
احمد بگو که مت بیشترین فحش رو بهت دادم تو دخترا ^_^

((: سلـآم

(14-01-2014، 20:11)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 20:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاز این چیه ! ؟
درس چی هس ! ؟
خوردنیه ! ؟Big Grin

آرع !

رکی این که برام تعریفه!Big Grin
منو رکی که همدیگرو قشنگ....... میکردیم!
البته من همیشه میبردم!Big Grin

من کاری به این حرفا دارم تو و رکی هرچقدر دلتون میخواد بهم فحش بدین -___-

من فقط میخاوم دردودل کنم |:

برم بگردم دنبال یکی . . بدرود
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 6
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
ایمان بی جنبه! یه سایت بهت معرفی کردیمآآآآآآTongue

محمد به نکنته ظریفی اشاره کردی هرچی عکس بود چپوند تو امضاش!Big GrinBig Grin
 سپاس شده توسط Mohammad 77
علومو عالی دادم معلم گفت ازمایش بیارین نیاوردیم بعد فهمیدیم 5 نمره هستش ینی میخواستم سرمو بکوبوندم به دیوار الان من برم بنویسم شاید فردا قبول کرد یه کاریش میکنم من برم بای همه
سلام رکی!

آیسان شکست عشقی خورده میخوای به من فش بدی!

بگو مهدی کیه خودم حسابشو میرسم!Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان