امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

(14-01-2014، 21:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 21:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 21:24)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 21:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 21:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوپس ببخشید/:
ســــلام جیگرا-_^

تـآرا cry girl خـدافس
آیســــان .. >_<
کدوم دوزیستی تورو اذیت کرده؟؟)):
احمد رضا همش تقصیره توئه به عمت سلام برسون|:
تآرآ . .S: دلم گـرفتـه >__< !! /:

چــرا؟))): !!>_<
(14-01-2014، 21:28)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 21:25)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 21:23)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمعیت منم برم درسامو بخونم ^_^
دافظ >_

خدافض جیگری-_^

(14-01-2014، 21:24)sara:aramis. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 21:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوپس ببخشید/:
ســــلام جیگرا-_^

سَلآم تــآرآیی│:

سلام ســارایی^_^
اسمه خواهره منم ســاراس^_^♥
کاش اسمم سارا بود این اسمو دوس دارم اما اسمم آرآمیسUndecidedcrying
خوبی عــآیــآ؟؟

آرامیسم قشنگه عزیزم^_^♥
اوهوم اما ســآرآ قشنگ ترهcrying
ما "جـمْعْ" بوבیمـْ با هـمـْ وَلـْےْ شـُבے تـُـو "مُفْرב

پَـس اَمثــْال تــُو رو بایـב جُوییْـב و "تــُـفْ" ڪرْב

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 18
آگهی
(14-01-2014، 21:30)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 21:24)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 21:17)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 21:13)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 21:12)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهی فدا مدا احمد گل بشم که اینقده اقاس (((:
الحق که م3 خودمی یه منحرف باهوش گل ^_^

خودم میدونم!
مخ زن هستم!
ولی هیچ
وقت دروغ نمیگم!Big Grin

اورین فرزندم ^_^
هعی یادش بخیر اون اولا که تازه همدیگرو توو اون سایت دیده بودیم :/
هردومون داشتیم مخ همدیگرو میزدیم :/
تو روح داشتی مخ منو میزدی ! ؟Big Grin

من فقط میخواستم اذیت کنم !
ا--ی :/
ر*دی شازده :/
حیف که باس برم درس بخونم :/
ولی تارا هس خیالم راحته
احمد سلام منو به عمت برسون
و تارا عجقگلیم بای
احمدی بای
ایسان بای
ارامیس بای
مونا بای
حسام بای
B00000000000000000$

خدافض عشقـــو-_^
(14-01-2014، 21:31)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 21:24)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 21:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوپس ببخشید/:
ســــلام جیگرا-_^

تـآرا cry girl خـدافس
آیســــان .. >_<

چرا من تارایی ! ؟

نمیدونم|:
حســه ششم تا حالا نشنیدی؟؟!dit
|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(14-01-2014، 21:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 21:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-01-2014، 21:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرا cry girl خـدافس
آیســــان .. >_<

تـآرا میشـه بـه احمد فحش بد بد بدم!؟

میخوام دلم خالی بشـه >__<

تارا بزار بگه!
من عادت دارم!
اگه راحت میشی بگو!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
سَــلــآم^__^
 سپاس شده توسط T A R A ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
(14-01-2014، 21:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرا cry girl خـدافس
آیســــان .. >_<

بـــگو ^_^
احمد گوشاتو بگیر آیسان خطرناکه//:
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
ســـلام Angel
 سپاس شده توسط T A R A ، Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
(14-01-2014، 21:35)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــلــآم^__^
سلام غزلی^_^
(14-01-2014، 21:36)✘LOv!ηG_ShØw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلام Angel

صـــبایی^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
(14-01-2014، 21:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیســــان .. >_<

بـــگو ^_^
احمد گوشاتو بگیر آیسان خطرناکه//:

از من خطرناک تر!
زکی!
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
عع!
سَــلآم تــآرآع^____^
خــوبــی..؟
خُدآخیرِت بِده..
 سپاس شده توسط T A R A ، ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~
هع بیچاره احمدSmile
ما "جـمْعْ" بوבیمـْ با هـمـْ وَلـْےْ شـُבے تـُـو "مُفْرב

پَـس اَمثــْال تــُو رو بایـב جُوییْـב و "تــُـفْ" ڪرْב

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان