امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

آخ خونه ی خالی!
باز منحرف شدم!Big GrinBig GrinBig Grin
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 46
آگهی
(15-01-2014، 14:56)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 14:55)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 14:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 14:51)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 14:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسل صدای جیغ دختره همسایه در اومد .. بزار انقدر جیغ بزنه صداش بگیر

وقتی ساعت 1 شب ماشین میاد دم درشون یک ساعت فاز میگیرن ما رو از خواب بیدار میکنن باید الان

حالیش ....... صدا رو بیشتر کردم ...

یکم مختصر گفتیHuh

من به خاطر تو موندم .. ادمه باحال کم پیدا میشه ... تو هم که غیب شدییی

بای

به خاطر کی؟؟؟

به خاطر عمممممممم ... بای

خوش به حال عمت
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(15-01-2014، 14:56)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 14:54)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجاع اقا ایمان؟-_-
اضافع کردم نگار=)
منـون(:
همون باعث افتخاره و اووونـا((=
(15-01-2014، 14:54)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خالع نگار>_<
جان خالع نگار؟!^__^
خوشم میاد بهم میگین خالع(((:
دوس میدارم:*
ایشا الله خالع بشی:ا^_^

خاله :ا
خالع:ا

خوبی؟

چطوری امروز بهترین روزمه بگو چراع:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ƝeGaЯ
(15-01-2014، 14:56)اریتان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خوب بود

0.0
ترجیح میدم هیچی نگم0.0
 سپاس شده توسط pink lady
آیمان بچه گربه کجا گم شدی ! ؟Dodgy
(15-01-2014، 14:58)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 14:56)اریتان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خوب بود

0.0
ترجیح میدم هیچی نگم0.0

25r3025r3025r3025r3025r3025r30

عجب اسکلی بود:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
(15-01-2014، 14:57)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ خونه ی خالی!
باز منحرف شدم!Big GrinBig GrinBig Grin

کصافط الان دارم سحرو راضی میکنم بیاد اینجا .. اهنگ گوش بدیم ..

دلت بسوزه احمد ..

خاک تو سرت انقدر ادعای مخ زنی میکردی همین بودی ؟؟؟؟؟؟
ایمان ب خاطر کیع موندی؟؟ 0.0
نقل قول: خوشم میاد بهم میگین خالع(((:

هی هستیم -___-

چون تو گفتی ازین به بعد دیگه بت نمیگم خاله Big Grin

دلم برات تنگ شده بود ..

بالاخره این امتحانای کوفتی امروز تموم شد ..
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط ƝeGaЯ
(15-01-2014، 14:59)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان ب خاطر کیع موندی؟؟ 0.0

هیچ کی .. یه بنده خدا ...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان