امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

(15-01-2014، 15:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:23)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یسسسسسسس
احمد رضا 183؟؟؟؟؟=|

آرع!
یه سالم هس قد نکشیدم!Tongue

0.0تو روت:/
اکانت اف بی؟
سریع:/
شلنگ:|
آگهی
نخار خاله خوبی ویدام
بِبیـــنـ بی تو نَمُــــردَم ...
آره زِنـدَمــــ حـــــآلآبِـسـوز>ـــــــــ<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 57
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
(15-01-2014، 15:29)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بشین ستی عن!|:
عاقااااااااا خو راست میگن حوصله سربر شده////:

ای خداع :ا

تنهام تو خونه مامانم نی برادرم نی ابجیم نی بابایم نی ........

شمارو دارم الان واسه همین نمیرم:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ƝeGaЯ
(15-01-2014، 15:29)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:27)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ بچه ها
جدی جدی دارع حالم از انجمن بهم می خوره
اصلا همه چیز عوض شده
حوصله ندارم
بای

فرناز ناز نکن!Dodgy

فرناز کیه؟؟؟
فری دوس منه!
بعد از این که نام کاربری رو خوندی یه نگا به شماره ی بعدش هم بندازی بد نیس
اون فرنازه من فاطمه
فهمیدی؟؟؟
متاسفانه حتی تو مدرسه هم منو با فرناز اشتباه می گیرن
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(15-01-2014، 15:29)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:27)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایششششششش:ا

خعلی رو مخم هستین من برمع:ا

کجاع ستاره ! ؟Dodgy

همینجام نمیرم باشع نمیرم Confused

اخه نمیتونم برم تنهام تو خانه ادرس خونم میدم بیایین:ا

بیام خونتون!
عجب!:cool:
براز فک کنم..... ! ؟
باشه میام !Big Grin
 سپاس شده توسط pink lady
(15-01-2014، 15:29)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:26)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:22)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:19)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لازم نیس این همه عشق و علاقه ای که نسبت به من داری جلوی همه اشکار کنی
همین جوری قبولی

خیلی تو باهوشیا !!! Exclamation

به خودت نگیر ... Exclamation

اخه میگم جلوی بچه ها بداموزی داره
اهون از اون لحاظ گفتی پ ///

باشه .. خدافسی ... بعدا بهت سر میزنم ...

رفتی تو لیست بای ./.. /// تو هم بزارSleepy

توهم رفتی خودت نیاز نبودTongue
بایـــــــــــــــ
فقط ممکنه بعد به یاد نیارمت یاداوری کنBig Grin

حتما .... تا بعد SmileSleepy
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(15-01-2014، 15:26)amirhosein92 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم اومدم

میگن کامپیوتر نباید در اختیار بچه گذاش همینه!Dodgy
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(15-01-2014، 15:29)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: هی بابا!
بدبختی هیچ وقت تموم نمیشه پس!|:

نگار ..

محو نشینی توهاااا...

تازه یه ذره بهتر شدم ..

کلاسم نمیرم اصن ...

حسش نیست ..
آورین خالع!
همینجوری بهتر شو هی^__^
(15-01-2014، 15:30)ساحره شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخار  خاله خوبی ویدام
ویــــــدایی خالع:**
بـ ـ ـ ـ ـووووس:*
مـ ـ ـ ـ ـاچ:**
کجا بودی؟!):

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

روژی خر=/
ننه ی الاغم:/
بیشور میاد غمت نباشه فاطی:/
 سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ
(15-01-2014، 15:22)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:12)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دلم ندا میخواد =(

مـنـم پـیتزا میخوام|:

تو ندای منو با پیتزا مقایسه میکنی ؟ :|

بــعــله پیـتزا واس من از ارزش خــآصی برخورداره(=

تـآزه بـهـش آهنگ هم تقدیم میکنمI want I want I want that's crazy
I want I want I want & that's not me
I want I want I want to have a big pizza
(=

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان