امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

(15-01-2014، 15:32)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:29)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:27)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایششششششش:ا

خعلی رو مخم هستین من برمع:ا

کجاع ستاره ! ؟Dodgy

همینجام نمیرم باشع نمیرم Confused

اخه نمیتونم برم تنهام تو خانه ادرس خونم میدم بیایین:ا

بیام خونتون!
عجب!:cool:
براز فک کنم..... ! ؟
باشه میام !Big Grin

بتمرگ خونتون :ا

نمیخواد بیایی :ا

الان میگم عمم بیاد با برادرم:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 58

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
نگاری رمزمو یادم رفته ایمیلممم میگه نا معتبر
بِبیـــنـ بی تو نَمُــــردَم ...
آره زِنـدَمــــ حـــــآلآبِـسـوز>ـــــــــ<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
(15-01-2014، 15:30)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:23)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یسسسسسسس
احمد رضا 183؟؟؟؟؟=|

آرع!
یه سالم هس قد نکشیدم!Tongue

0.0تو روت:/
اکانت اف بی؟
سریع:/
شلنگ:|

این که میگوی یعنی چه ! ؟Big Grin
الان یه ساعته دارم میرم هنوز نرفتم ...
(15-01-2014، 15:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:22)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:12)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دلم ندا میخواد =(

مـنـم پـیتزا میخوام|:

تو ندای منو با پیتزا مقایسه میکنی ؟ :|

بــعــله پیـتزا واس من از ارزش خــآصی برخورداره(=

تـآزه بـهـش آهنگ هم تقدیم میکنمI want I want I want that's crazy
I want I want I want & that's not me
I want I want I want to have a big pizza
(=

:|

و اینگونه بود که من به خودم امیدوار شدم ..

:|
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ƝeGaЯ
(15-01-2014، 15:32)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی خر=/
ننه ی الاغم:/
بیشور میاد غمت نباشه فاطی:/

باهات کاملا موافقم
اگه بیادش =/
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(15-01-2014، 15:31)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:29)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:27)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ بچه ها
جدی جدی دارع حالم از انجمن بهم می خوره
اصلا همه چیز عوض شده
حوصله ندارم
بای

فرناز ناز نکن!Dodgy

فرناز کیه؟؟؟
فری دوس منه!
بعد از این که نام کاربری رو خوندی یه نگا به شماره ی بعدش هم بندازی بد نیس
اون فرنازه من فاطمه
فهمیدی؟؟؟
متاسفانه حتی تو مدرسه هم منو با فرناز اشتباه می گیرن

ببخشید!
آخه اسماتون شبیه هم هس!
یادت نیس قبلا بهم پیام دادی!Big Grin

نقل قول: آورین خالع!
همینجوری بهتر شو هی^__^
آخه ..

چشم Shy
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط ƝeGaЯ
(15-01-2014، 15:34)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان یه ساعته دارم میرم هنوز نرفتم ...

رخت خواب پهن کنم
اخه تخت نیس
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(15-01-2014، 15:33)ساحره شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگاری رمزمو یادم رفته ایمیلممم میگه نا معتبر
قربونت!:*
چطوری؟!(:

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان