امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

سـلـآمـ..
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 59
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ღღ KaYiP pRenses ღღ ، ƝeGaЯ
آگهی
(15-01-2014، 15:35)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:31)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:29)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:27)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ بچه ها
جدی جدی دارع حالم از انجمن بهم می خوره
اصلا همه چیز عوض شده
حوصله ندارم
بای

فرناز ناز نکن!Dodgy

فرناز کیه؟؟؟
فری دوس منه!
بعد از این که نام کاربری رو خوندی یه نگا به شماره ی بعدش هم بندازی بد نیس
اون فرنازه من فاطمه
فهمیدی؟؟؟
متاسفانه حتی تو مدرسه هم منو با فرناز اشتباه می گیرن

ببخشید!
آخه اسماتون شبیه هم هس!
یادت نیس قبلا بهم پیام دادی!Big Grin

آهان
بله
شناختمتون
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(15-01-2014، 15:33)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:32)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:29)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:27)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایششششششش:ا

خعلی رو مخم هستین من برمع:ا

کجاع ستاره ! ؟Dodgy

همینجام نمیرم باشع نمیرم Confused

اخه نمیتونم برم تنهام تو خانه ادرس خونم میدم بیایین:ا

بیام خونتون!
عجب!:cool:
براز فک کنم..... ! ؟
باشه میام !Big Grin

بتمرگ خونتون :ا

نمیخواد بیایی :ا

الان میگم عمم بیاد با برادرم:ا

دل کوچلوی من شکستی!Tongue
خب نمیام!
میرم خونه ی فاطمه!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط pink lady
خالع چشام دارع میشوزع بخواطر حساسیت به شامپو آِِِِِِِِِِِِِِِیییییییییییییییییی
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ƝeGaЯ
حوصلم سرید-_-
همِ هم می خوان برن ده بار بشون بای گفتم ولی نمیرنSad
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(15-01-2014، 15:36)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـآمـ..

سلام موناع =)
خوب شد اومدی حوصلم سر رفته بودش
تو می دونی روژی چش بود؟؟؟
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(15-01-2014، 15:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:33)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:32)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:29)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:28)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجاع ستاره ! ؟Dodgy

بیام خونتون!
براز فک کنم..... ! ؟
باشه میام !Big Grin

خب نمیام!
آخیییییییی:ا

سلامم رو به فاطمه برسون باشه قلب کوچولو:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(15-01-2014، 15:38)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:36)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـآمـ..

سلام موناع =)
خوب شد اومدی حوصلم سر رفته بودش
تو می دونی روژی چش بود؟؟؟

نعـ
(15-01-2014، 15:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجاع ستاره ! ؟Dodgy

بیام خونتون!
براز فک کنم..... ! ؟
باشه میام !Big Grin

خب نمیام!

من اگه روی تو رو داشتم الان قله ی اورست رو فتح کرده بودم!
علکی خودت رو دعوت نکن
البته اگه با من بودی!
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(15-01-2014، 15:37)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:35)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:31)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:29)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 15:27)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ بچه ها
جدی جدی دارع حالم از انجمن بهم می خوره
اصلا همه چیز عوض شده
حوصله ندارم
بای

فرناز ناز نکن!Dodgy

فرناز کیه؟؟؟
فری دوس منه!
بعد از این که نام کاربری رو خوندی یه نگا به شماره ی بعدش هم بندازی بد نیس
اون فرنازه من فاطمه
فهمیدی؟؟؟
متاسفانه حتی تو مدرسه هم منو با فرناز اشتباه می گیرن

ببخشید!
آخه اسماتون شبیه هم هس!
یادت نیس قبلا بهم پیام دادی!Big Grin

آهان
بله
شناختمتون
چه با ادب!Tongue
تو فرناز عکس منو بهت نشون نداد ! ؟Tongue

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان