امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

بذار منم جوک بگویم
آخر دنیا داور میاد سوت می‌زنه میگه تازه نیمه اول تموم شده، هنوز 45 دقیقه دیگه مونده!
زمینا رو عوض کنید، ما میریم امریکا اونا میان ایران،
آی بخندیما! Smile)
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
آگهی
(15-01-2014، 16:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 16:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 16:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='Directioner girl' pid='1432904' dateline='1389792703']
کــلــآ من علاقه ی خــآصی به دی ماهی ها دارم
آیسان دی
لویی هم دی
کلی آدم دیگه هم دوسشون دارم که متولد دی هستن^__^

عنتر اسم من چی!Tongue

-__- احمـد جـآن پسر خـوب نمیخـوام امروز باهات دعـوا کنـم -___-

پس با عشق من درس بحرف گلـم |: ( به احمد گفتم گلم |: :| !! اوهوق |: :| نکته رو داشته باشید)

غیر مستقیم ابراز علاقه کرد!Big GrinBig GrinBig Grin

کـوفت نـزار دهنـم وا شـه ^___^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 78
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-01-2014، 16:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 16:35)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 16:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 16:30)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینایی که میگم یکی یکی اسماشون را بگن(واقعی)
ツ سـُــــکـُــــــوت ツ

آیسـآن هستـم !! (;

خوشبختم^_-

فـدات (:

(15-01-2014، 16:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 16:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 16:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان دی
لویی هم دی

(15-01-2014، 16:31)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من واقعا خر کیف شدم استثاء بیدم!Big GrinBig GrinBig Grin

نه از اون لحاظ
استثناء مثلا مث فیاض بخشی ها|:

لـویی آذر مـاه هستش ^__^ زین دی ماهه ((: !!

فدات عشقمـی شُمـآ ((:

مگه همین چند روز قبل از کریسمس تولد لویی نبود؟؟؟
سوم یا چهارم دی بود دیگه|:
اشتبـآه میکنی /: !! یـآ اینکه چون زود گذشت حتما فک میکنی ((:

نع دیگه آیسـآن یکی دوروز مونده بود به کریسمس بعد من

نتیجه گیری کردم که خدا تو شب کریسمس لویی رو هدیه ای به تمام جهانیان

فرستاده^__^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(15-01-2014، 16:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 16:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 16:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 16:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان دی
لویی هم دی

عنتر اسم من چی!Tongue

پس با عشق من درس بحرف گلـم |: ( به احمد گفتم گلم |: :| !! اوهوق |: :| نکته رو داشته باشید)

آرع جون ننت دهنت وا شه کرمای دندونات مریض میشن!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 78
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
استادهای دانشگاه رو بردن تو هواپیما
از بلندگو اعلام کردن که"
این هواپیما ساخت دانشجوهای شما هست..!
همه اساتید فرار کردن!
جز یه استاد
پرسیدن :چرا نشستی؟
استاد گفت:
اگه این هواپیما ساخت دانشجوهای منه
که شک دارم پرواز بکنه
تازه اگه روشن شه

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ★MoRpHeUsS★

آیسان دی
لویی هم دی

عنتر اسم من چی!Tongue

خــآک به سرم چه سـریع هم به خــودش میگره

بـرو از خــدآ بترس|=
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
اين نيـز بگــذرد ...
امــا انــگار قــرار نيـست تغــيير مسيــر بــده . قــصد داره يــه راسـت از رو دهــن مــا بگــذره :||
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
واقعا از زندگی نا امید شدم .... یه عمری عاشق دختر همسایه مون بودم ..موهای رنگی.. همیشه هم ساپورت های خوشگل می پوشید..دو روز پیش رفت خواستگاری .... پسر بود !!!!!!!!!
دخترا چند دقیقه سکوت.....Smile)))))))))))))))))

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ★MoRpHeUsS★
(15-01-2014، 16:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 16:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان دی
لویی هم دی

عنتر اسم من چی!Tongue

آرع جون ننت دهنت وا شه کرمای دندونات مریض میشن!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

درســت صحبت کـن میزنم لهت میکنم>__<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(15-01-2014، 16:41)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 16:38)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من فقط تو مهمونی ها این کاررا می کنم تو خونمون جرئت نیس بری دو ساعت هم بمونی میای می بینی همه را گذاشتم واسه خودت

تو 50%مواقع این روش تاثیر گزاره برا من ..

حالا نگفتی اسمت چیه؟؟

مریم ..
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان