امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

(15-01-2014، 18:47)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعلام........

سیلام
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط pink lady
آگهی
(15-01-2014، 18:48)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 18:47)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعلام........

سیلام

خوبی؟
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 102

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(15-01-2014، 18:45)✘LOv!ηG_ShØw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 18:42)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 18:39)✘LOv!ηG_ShØw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..Angel

هـــِلو^_^
میگم یه چیزی به این احسان بگو منو نمیذاره تو لیسته دوستاش||:
تو فک میکنی به حرفه من گوش میده؟Angel

گــــوش میده بـاو .. /:

من رفتم خدافض ..
احسان دیگه بــا من حرف نمیزنی افتاد ؟؟ منو تو دوباره با هم دشمنیم||:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ✘LOv!ηG_ShØw
(15-01-2014، 18:45)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 18:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 18:42)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه باید برم داداشی.کاری باری؟

برو ابجی درسای هفته ی بعدو بخون

باز دوستام به من میگن خرخون ... پوف ...

سالی یک بار سر نزن همیشه بیا Smile

باااااااااااااااااااااای ♥_O
باش.شنبه باید برم مدرسه خوب.HeartHeart
من امروز صبح رفتم هیشکی نیومد مثه معتادو جلو مدرسه نشستم اهنگ گوش کردم .. به دردام فکر کردم حال کردم AngelAngelAngelSmile... اخه ما دیروز امتحانامون تموم شد ..خیلی خوندیم خسته بودیم نرفتیم مدرسه .. AngelAngel
(15-01-2014، 18:49)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 18:45)✘LOv!ηG_ShØw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 18:42)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 18:39)✘LOv!ηG_ShØw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..Angel

هـــِلو^_^
میگم یه چیزی به این احسان بگو منو نمیذاره تو لیسته دوستاش||:
تو فک میکنی به حرفه من گوش میده؟Angel

گــــوش میده بـاو .. /:

من رفتم خدافض ..
احسان دیگه بــا من حرف نمیزنی افتاد ؟؟ منو تو دوباره با هم دشمنیم||:
خدافس
(15-01-2014، 18:48)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 18:48)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعلام........

سیلام

خوبی؟

می30
خوفی؟؟؟
راستی اسمت چی بود؟؟؟

سپاس شده توسط pink lady
من با كسي شوخي ندارم گفتي حرف نزن نميزنم تا وقتي خودت نگي ....

حالا هم خدافست
(15-01-2014، 18:50)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 18:48)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعلام........

سیلام

خوبی؟

می30
خوفی؟؟؟
راستی اسمت چی بود؟؟؟
ارع

اسمم ستارع خلاصه ستی:ا
^__^

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
احمد این جا رو چقدر شلوغه ... من برم دنبال اینا Big GrinBig GrinBig Grin این جور واجور عشقمه .. .. سایتش از خودش خوشکل تره
لقيصر
Chat

جورواجور
Chat

سیمین 23
Chat

شرت سیمین
Chat

طلوع
Chat

نازی
Chat

نفس
Chat

وسام الراوي
Chat

چ
Chat

☢☤F@rɀiƝ☤☢
Chat

♠♥♠Sara♠♥♠
Chat

Smile)
Chat

تنهایی گفتن ندارد

اوقات شرعی
Chat

من حرفی از برای گفتن ندارم فعلن

♥Saba♥
Chat

نیستمـ

uest Jessie
Chat

Guest Mike
Chat

Guest Rob
Chat

Guest Sean
Chat

Guest Taro
Chat

AMIR7 ♬
Chat

Bulletproof
Chat

elnazzzz
Chat

hina
Chat

Nabeel Sandhu
Chat

nazanin
Chat

payam tanha
Chat

powerpot
Chat

princess sonia
Chat

roya khano0om
Chat

SA M AI
Chat

saba
Chat

sali
Chat

SaRa..
Chat

Strange Voice
Chat

tahereh tahereh
Chat

Yusef DA
Chat
(15-01-2014، 18:52)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 18:50)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعلام........

سیلام

خوبی؟

می30
خوفی؟؟؟
راستی اسمت چی بود؟؟؟
ارع

اسمم ستارع خلاصه ستی:ا

چِ خبرا ستی؟؟؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان