امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

بس کنید باو:\
ایسان نروع ما هم ی جفت شیمBig Grin
 سپاس شده توسط MONA-GH ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
یعنی من پدر امیر حسینم ! ؟
رژی شوهر ندارع اندازهی یه مرغ جوجه دارع!Big Grin
واقعا که.......! >_<
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 135
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
سلام Angel
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، T A R A ، ERF@N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(15-01-2014، 21:49)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 21:48)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 21:46)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگی

سلام خاله ای-_^
تو نمیخوای زن بگیری؟؟|:

راستي من نتيجه گي در اومدم شودم دخترت -_^
عــــه ^_^
همه جیگـــرا دارن دختره من میشن|:
(15-01-2014، 21:49)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی؟؟؟؟

عســـــل-___^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ★MoRpHeUsS★ ، ★BlAcK EvIl★ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، along boy
(15-01-2014، 21:50)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 21:48)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 21:44)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 21:42)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 21:39)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من|:

خیلـــی شوخیه مسخره ای بود!Dodgy

ناز نکن دیگه. بقیه هم پا در میونی کنن دسته دو تا جوونو به هم برسونن‎@_@‎
دو تا عقاب عاشق ‏‎._.‎

عرفان...!!!ایستگاهِ منو نگیر!!-_-

نمیدونـــم چرا حس میکنـــم گرفتــی مارو!!Sleepy

بیا جنبه هم ندارن. نه خانوم فکر کردی ما از اوناشیم ><

استغفرالله ... ‏‎~_~‎

از جلو چشام خفه شو. بز‎[#]‎

باشه عرفان  من غلط کــردمـ...!! تو این بی شوهــری تو نــرو!!قبولــه-_-

از خداتم باشه ._. دلمو شیکوندی :|
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
p/s
سمــآ تویی؟!

عرفان خیلــی بدی..!!!Dodgy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N
(15-01-2014، 21:51)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 21:49)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 21:48)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 21:46)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگی

سلام خاله ای-_^
تو نمیخوای زن بگیری؟؟|:

راستي من نتيجه گي در اومدم شودم دخترت -_^
عــــه ^_^
همه جیگـــرا دارن دختره من میشن|:
(15-01-2014، 21:49)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی؟؟؟؟

عســـــل-___^

ننم نی:\
تا وکیلمم نیاد حرف نمیزنم:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
(15-01-2014، 21:49)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2014، 21:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جـَو ،جـو عشق و عـآشقیـه . . /:

مـن بـآ ایـن حسـآ حـآل نمکنـم -___- !!

/: حـرفـآتـون تمـومیـد منـم صـدا کنیـد بـرگـردم -___- !!

همـه جفت جفتـن!؟ /:

پـوفففف !!

فعلـن . . /: |: !!

نــــرو>_<
بخدا بــری منم میرم>_<
/: هـان!؟

نمیـرم -___- هستـم . .فقط خـوشم نمیـآد از ایـن بحثـآ . . تـآرا حـرفـاشون تمـوم شُـد پ.خ بـده

کـه بیـام نفسـی . .*: !!

یـآ اینکـه خـودم میـآ سـر میـزنم (:

یـآ اینکه میتمـرگـم سـره جـآم خفـه میشـم تـآ بحث تمـوم بشـه کـدومـآ!؟ -___- >__< !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 135
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، T A R A
من ميرم حالم خرابع برم قيضو سر اسپم ها خالي كنم دافض -ـــ-
هاهاها عیب نداره ننه بزار احمد رضا بیاد خاستگاری |:
یوهاهاهاهاها $__$

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان