امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

ایــن عـنوآن کـآربـری یه بنده خــدآیی تــو حلــقــمه|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady
آگهی
(16-01-2014، 11:34)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بکس بزنگم به باربارا عایا؟

کصافت:ا

بزنمت:ا

چطوری؟

من اصن خوب نیستم اصن پس یهتر ازم نپورسی چطورم :ا

خاک تو سر ............
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 169

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
من ميرم حالم خوش ني باي◡‿◡
 سپاس شده توسط pink lady ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-01-2014، 11:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 11:32)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 11:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 11:25)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان منم اواتار میخوام:|
یدونه داری به منم بدی؟؟؟:+|

از بیـن اینـآ یـه دونـه انتخـآب کـن خـوشت نیـومـد بگـو بـآز بهــت بـدم (:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://up.iranbaxforum.ir/uploads/662dee2034f51.jpg

http://up.iranbaxforum.ir/uploads/184b9f6c83c12.jpg

http://up.iranbaxforum.ir/uploads/27ad16f927483.jpg

http://up.iranbaxforum.ir/uploads/59c44ed9aff54.jpg

http://up.iranbaxforum.ir/uploads/2129e3af47075.jpg

مرسی^___-
(:
همشون خیلی قشنگ بودن:|
مخصوصا دوتای اخری و دومی:|
مرسی مشتی:|

مشتـی تیکـه کلـامـه خـودمـه حـاجـی . .-___- حـق نـداری استفـادش کنی افتـاد!؟ /:

خـارش میشـه -___- !!

خخخخ باشهـــ داوش:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(16-01-2014، 11:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 11:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 11:28)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 11:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصل کاری من ! ؟
این جا نقش پشمو دارم ! ؟Dodgy
برو خونتون∩_∩

با عاطفه روز خوبی رو سپری کنیAngel

من هیچ کدومتونو نمیخوام!Big Grin
ببین زیر اسم چی نوشتم حال کن!Wink

آرع راس میگـه داداشـم اصلـآ اهـل این کـآرا نـی -___- مـن میشنـآسمش ((: !!

این اهل این کارا نیست این یکی که تکش نی :ا
^__^

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(16-01-2014، 11:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 11:28)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 11:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصل کاری من ! ؟
برو خونتون∩_∩

مخسرع

نخواع اصن مگ من تو رو میخواستم؟؟؟
اون عاطفه روانی به من میگه احمد رضا عشق و جون و عمر و نفسمه کاری باش نداشته باش چون اون هم فقط منو میخواد!0_0
روانی-ــ-

از لج تو همین الان به رژینا زنگ میزنم-ــ-
 سپاس شده توسط pink lady ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
چــه عــلـآقه ی شـدیـدی بــچـه هــآ بـه مـعـلم ها دارن...!!!|:
http://upload7.ir/imgs/2014-01/81492300053607104013.png
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(16-01-2014، 11:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو میگه هآ !Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(16-01-2014، 11:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-___- میـدونم کی رو میگـی -__- دقیـقا تـو حلقـ منـم -__- !!

فـآطی امضـآت عشقـه ^__^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 169
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(16-01-2014، 11:38)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصل کاری من ! ؟
برو خونتون∩_∩

مخسرع

نخواع اصن مگ من تو رو میخواستم؟؟؟
اون عاطفه روانی به من میگه احمد رضا عشق و جون و عمر و نفسمه کاری باش نداشته باش چون اون هم فقط منو میخواد!0_0
روانی-ــ-

از لج تو همین الان به رژینا زنگ میزنم-ــ-

اوه مــآی گـــآد...!!!|:
O__o
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان