امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

(16-01-2014، 11:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 11:38)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 11:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 11:28)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 11:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصل کاری من ! ؟
این جا نقش پشمو دارم ! ؟Dodgy
برو خونتون∩_∩

با عاطفه روز خوبی رو سپری کنیAngel

من هیچ کدومتونو نمیخوام!Big Grin
ببین زیر اسم چی نوشتم حال کن!Wink
مخسرع

نخواع اصن مگ من تو رو میخواستم؟؟؟
اون عاطفه روانی به من میگه احمد رضا عشق و جون و عمر و نفسمه کاری باش نداشته باش چون اون هم فقط منو میخواد!0_0
روانی-ــ-

از لج تو همین الان به رژینا زنگ میزنم-ــ-

حسود خآن !Big Grin
خودتی
منم از لیست دوستات بردار

سلام شوهر خاله^__^
خاله سراغت رو میگرفت^_^

(16-01-2014، 11:43)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم پرسیدی :ا

بیا خونمون:ا
خونتون0_0
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 171
 سپاس شده توسط M.K.N ، pink lady
آگهی
(16-01-2014، 11:44)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 11:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 11:38)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 11:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 11:28)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو خونتون∩_∩

با عاطفه روز خوبی رو سپری کنیAngel

مخسرع

اون عاطفه روانی به من میگه احمد رضا عشق و جون و عمر و نفسمه کاری باش نداشته باش چون اون هم فقط منو میخواد!0_0
روانی-ــ-

حسود خآن !Big Grin
خودتی
منم از لیست دوستات بردار

نع من هنوز تورو دوس میدارم !:cool:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول: هـآن!؟ ((:

بــه ایــن دخـتـره چـی بگم؟؟؟

یـنـی من انـقد خـفــنــآکـم پــسـره خـودش روش نــشـده بـه خــودم بگه؟؟|:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/imgs/2014-01/14616852895802374446.png
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(16-01-2014، 11:44)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام شوهر خاله^__^
خاله سراغت رو میگرفت^_^

درود
شیوا؟؟؟
مگه اینجا بود؟؟؟؟0___0
(مثه من ننویسDodgy)
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(16-01-2014، 11:47)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخسرع

روانی-ــ-

حسود خآن !Big Grin
خودتی
منم از لیست دوستات بردار

نع من هنوز تورو دوس میدارم !:cool:

O_o احمـد!؟

واقعـا کـه -___- بـرو گمشـو . .!!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 171
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-01-2014، 11:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظور ! ؟
میخوای بگی من چه جگیریم ! ؟
بهش بگو از خدامه !Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(16-01-2014، 11:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو . . .تو . . .تو . . تو توی فیس نما عضوی بیشـور>______________< !!!!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 171
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
غلط میکنی احمد-ـــ-

نه تو نسخه قبلی سراغت رو میگرفت!
آخه از اون موقع ندیدمش!!!:-)
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، M.K.N ، Ƒαкє ѕмιƖє
(16-01-2014، 11:50)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظور ! ؟
میخوای بگی من چه جگیریم ! ؟
بهش بگو از خدامه !Big Grin

کــی بــآ تـو بود پـسـره ی عوضی
بــرو بــمیـر
دیــگه ازت بدم اومده-___-
اییییییش>__<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(16-01-2014، 11:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو . . .تو . . .تو . . تو توی فیس نما عضوی بیشـور>______________< !!!!

من بودم بلاک شدم دیگه نمیرم اینجا بیشتر حال میده !Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان