امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

دردو عرفان!!!!ببخشید!این چی بود میگفتی؟آها
درود عرفان!

بدرود ماکان

آورین ستارع عشخم
میسی حسام جون ننه!

تو چی میگی نخود هر آش؟فقط نپر وسط آش!

کوجا آیسان>ـــ<
میری در هم ببند
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 177
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє ، along boy
آگهی
(16-01-2014، 12:16)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تابلوهه دوسش داری نیازی نیس من چیزی بگم حقه چیز ضایع میشد

خفـه شو لطفـن . . به خالت میگماااا . . تـآرا >__<

(16-01-2014، 12:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 12:12)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد آیسان دوست داره ها خخخخخخخ همش پشتته ذقت کردی
خخخخخ
تــهمــت ناروآ نزن>__<
من آیســآن رو خیلی خوب میشناسم
به عنوان یه خواهر از احمد رضا حمآیت میکنه|:

. .فاطی دارن بهم تهمت میزنن cry girl

(16-01-2014، 12:18)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلام ^____^

تـآارا نیگـآ دارن بهم تهمـت میـزنن cry girl

(16-01-2014، 12:17)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 12:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 12:13)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

999‏ درود

درود (:

(16-01-2014، 12:13)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 12:12)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد آیسان دوست داره ها خخخخخخخ همش پشتته ذقت کردی
خخخخخ

موافقمConfused

|: ستـآرع |: از تـو بعیـد بـود دختـر . ./:

اصـن بـه مـن چـه مـن لال میشم . . پوفففف

ستاره خیلی بیشـور >__<

به ادم فحش بدین بهتره از این حرفاس . .cry girl خـدافس

ههه :ا

خوشملم من شوخی کردم :ا

Big GrinBig GrinBig Grin
دلم میخواست اذیت کنم:ا
کوفـت crying
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 177
 سپاس شده توسط pink lady ، T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
هـــومـ-_____-
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سیــلآم
 سپاس شده توسط pink lady ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
بايـ : (
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-01-2014، 12:20)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــومـ-_____-

مهی اجی بیا منو از این قبرسون بردار بدو:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(16-01-2014، 12:15)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 12:14)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 12:12)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شووووووووووووووووووووو مهراوه

هعی :ا
حد خودتو حفظ کن به دوستم فوش نده برای این ادم مزخرف:ا
برو به دوستت بگو دست از سره عشقم بردارع:>

شوما عشقت رو جمع کن|:

همه به جون هم افتادن|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، along boy ، T A R A ، pink lady
(16-01-2014، 12:22)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 12:20)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــومـ-_____-

مهی اجی بیا منو از این قبرسون بردار بدو:ا
بدو بدو بیا بریم=|
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط pink lady
مهتاب عشخولم بیا به دادم برسT_T
موناع عشخم تو هم همینطور

همینطور تارا عخشم^ــ^

فقط سریع
سلــآم کردم :|
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان