امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

آیــــــــسان نرو
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 179
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(16-01-2014، 12:27)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چيه>__<

^___^
آی لاو یو ..^___^♥
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(16-01-2014، 12:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرا . . !؟

فـآطـی . . !؟

هعـی خدافس دوستـآن

|: :| مـن آدم نشـدم دیگه از کسی طرفداری نکنم -___-

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

خـدافس !!

اهــمــیــت نده بــآو|:
 سپاس شده توسط T A R A
(16-01-2014، 12:28)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 12:25)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهتاب>ــ<
منم ببر<ــ>

تو هم بدو خو
من دارم میدو ام

شما اسکیت پا تونه دارید تند تر میرید نا مردا...
صب کنید من اسکیت بردم رو بیارم بهتون برسم>ــ<
(16-01-2014، 12:29)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا>ـــــــ<

دُخــــــی-_____^♥
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(16-01-2014، 12:27)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 12:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرا . . !؟

هعـی خدافس دوستـآن

|: :| مـن آدم نشـدم دیگه از کسی طرفداری نکنم -___-

نــــــــرو آیســــــان >____<

خدافس تـآرا . .

از این به بعد هم اگه بیام گفتگو فقط نگا میکنم اصلـآ حرف نمیزنم . .

(16-01-2014، 12:29)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیــــــــسان نرو

برو برادر من برو . .هرچی تونستی به آدم حرف میزنی بعد داری این حرفو میگی؟

بدرود
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 179
 سپاس شده توسط T A R A ، along boy
دافض باوا>__<
 سپاس شده توسط T A R A
خودمم باید بدو ام مهراوه
انقد ادم اینجا اومده که دگ ما فراموش شدیم بریم پ.خ مهراوه
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
ای بابا به بقیه میگی جنبه داشته باشین بعد خودت نداری که
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(16-01-2014، 12:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 12:29)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا>ـــــــ<

دُخــــــی-_____^♥
بیا منو از دست این احمد خلاص کن>ــ<
خودش بم میگه من تو رو دوس دارم از اون ور عاطفه میپرع بیرون میگه دس از سر اِشغ من بر دار-_-

اصن من از احمد خوشم نمیاد>_<
 سپاس شده توسط T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان