امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

(16-01-2014، 13:58)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان!!!(:
خوبی عایا؟!

فـدات گُلـم (: !!

تـو خـوبی؟! /:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 201
آگهی
(16-01-2014، 13:59)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 13:57)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 13:56)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 13:55)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 13:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آب روش میخورم میره پایین ! Big Grin
تآ آب گیرت بــیاد مُردی ^_^

من 7 تا جون دارم ! Big Grin
نون میخورم! Big Grin

اصــن میخــام ک نمیری ؟؟ >_<

جــآن ^_- ! ؟ Big Grin

:|||
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
احسان بیا دعوا کنیم!!!!Big Grin
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، τοxικ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(16-01-2014، 13:57)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 13:52)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 13:50)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 13:45)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان اینقدر درود و بدرود نکن!
به خدا قسم سلام و خدافظ هم ایرانیه!!!

بر خلاف تفکر بیشتر ایرانیان که میگن سلام و خدا حافظ ایرانیه اینطور نیست و سلامک یک کلمه ی کاملا عربیه و خداحافظ هم همینطور
در ضمن فکر میکنم ادبیات هر کسی به خودش مربوطه -__-
اع نمیدونستم!
بلع حق با شماست ببخشید!

فقط یه سوال!
شما در خانه نیز اینقدر رسمی صحبت میکنید؟؟!

خیـــــــــــــــــــــرBig Grin
موگم!
اینا فقط تو نت اتفاق می افته!

احسان؟
یو خودت هستی عایا؟
وله له بخند خنده بر هر درد بی درمان دواس!!!
بعد سال های متوالی ما توی نت خندیدیم حالا هی ضد حال بزنید!
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 201
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، τοxικ ، M.K.N
(16-01-2014، 14:00)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان بیا دعوا کنیم!!!!Big Grin

دلــت میخــآد اخطآر بگیری ؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
ســـــــلام مــجـــدد
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 201
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، pink lady
(16-01-2014، 14:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 13:58)сÜтε Đévìł ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان!!!(:
خوبی عایا؟!

فـدات گُلـم (: !!

تـو خـوبی؟! /:

آووووره!!!
چ خبرا؟!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(16-01-2014، 13:54)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دادا؟

فك ميكردم... ديگه ازم خوشت نيادShy
خوبم

تو شیکر خوردی همچین فکری کردی :|

(16-01-2014، 13:58)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدین گفتم ماکان داره کلاس میزاره :ا

کلاس؟؟؟؟ چی هست؟؟؟خوردنیه؟؟؟ :|
من فقط دارم جوری که فکر میکنم درسته صحبت میکنم همین :|
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، τοxικ ، pink lady
من بــرم نآهــار کــوفت کنم :|
خدآفــض
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، M.K.N ، pink lady
دعوا؟Dodgy
الكي دعوا كنم؟

نميشه ابجي بايد بهونه داشت..Wink
ازت بهونه دعوا داشتم فك ميكردي ميزاشتم بموني اينجا؟
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، сÜтε Đévìł ツ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان