امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

آیسـان باید یک سوال از ملینا جوجو بپرسد، و ملینا جوجو باید در کمال صداقت به آن پاسخ دهد
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
آگهی
(16-01-2014، 17:40)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:38)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخمر من خيلي خوفه Heart =ــ=

کیم دی؟ 0.0

مـن دی ^_^ !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 251
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ★MoRpHeUsS★
من الان روزيتا رو ميخوام خيلي خوب ادب معاشرتو بلده
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 251
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، இFATEMEHஇ
(16-01-2014، 17:40)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:38)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:36)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:35)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا من حالم از اخلاقت بهم میخوره شتر مرغ !
قبلا نویسنده بود مهربون تر بود فقط بیکیفیت بود ! Big Grin

نع شآیدم خوشم بیآد ! ؟
مسلئه این است........ ! :cool:

من سعي ميكنم حالا ريلكس باشم Big Grin
برام مهم نيست چي ميگي تو كلا نصف سرت ني

فرق منم اینه که از هیچ کی نمیترسم !

تو مدرسه سه بار با معلم پرورشیمون دعوا کردم ! Big Grin
من هميشع تو مدرسه موجودي اروم وبي عاظاريم جلو معلما ولي پشتشون براشون نقشه ميكشم

من برعکسم هر چی هست همون جلو میزنم البته سر نمره منو جیز میارن ولی بیخیل ! Tongue

(16-01-2014، 17:41)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی دختر خوبیه تو اسب اروپای شرقی هستی ! Big Grin
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، இFATEMEHஇ
غزل باید یک سوال از mahshid بپرسد، و mahshid باید در کمال صداقت به آن پاسخ دهد
مـونـاع نظـرم عـوض شُـد -___- !! نمیخـوام دختـرت بـآشم |: میخـوام بـی خآنمـان بـآشم -___- !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 251
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-01-2014، 17:42)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:40)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:38)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:36)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:35)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا من حالم از اخلاقت بهم میخوره شتر مرغ !
قبلا نویسنده بود مهربون تر بود فقط بیکیفیت بود ! Big Grin

نع شآیدم خوشم بیآد ! ؟
مسلئه این است........ ! :cool:

من سعي ميكنم حالا ريلكس باشم Big Grin
برام مهم نيست چي ميگي تو كلا نصف سرت ني

فرق منم اینه که از هیچ کی نمیترسم !

تو مدرسه سه بار با معلم پرورشیمون دعوا کردم ! Big Grin
من هميشع تو مدرسه موجودي اروم وبي عاظاريم جلو معلما ولي پشتشون براشون نقشه ميكشم

من برعکسم هر چی هست همون جلو میزنم البته سر نمره منو جیز میارن ولی بیخیل ! Tongue

(16-01-2014، 17:41)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی دختر خوبیه تو اسب اروپای شرقی هستی ! Big Grin
هه اره
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
سلام
مونا قوربونت بشم من كار ت دارم يه دقيعه گوشيتو روشن كن
قلبــ... من تعطيل شد 
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
هـــآی^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، MONA-GH ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، دنیل رادکلیف ، ★MoRpHeUsS★ ، இFATEMEHஇ ، ( lιεβ )
موناع ناراحت شدی اشکال ندارع !
ولی من از اخلاقت خوشم میاد جون میده برا اذیت کردن ! Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان