امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

(16-01-2014، 17:47)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:47).پادميرا. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:45)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:44).پادميرا. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
مونا قوربونت بشم من كار ت دارم يه دقيعه گوشيتو روشن كن

قوربون بشم يلوفر جون جيگر من چقدر تو خوبي .
افق كجاست من درونش مهو شم
مونا روزيتا ياد داده ؟

نه عزيز دلم
بچه ها يكي رمز مونا رو ور داشته اين خودش ني
قلبــ... من تعطيل شد 
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 253
 سپاس شده توسط MONA-GH
آگهی
(16-01-2014، 17:45)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

mahshid : حس پا درد :|احمد رضارو؟؟؟؟بابای غیر مسئولیت پذیر
غزل : اَلــان چه حسی داری؟ احمد رضا رو تو 4 کلمه توصیف کن

خخخخخBig Grin

چیع؟؟؟گفته بود صادقانه خوبBig Grin
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
صب کن چرا همه هم به تارا سپاس دادن هم سلام پررو میشه بابا ! Big Grin
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
(16-01-2014، 17:47)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:47).پادميرا. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:45)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:44).پادميرا. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
مونا قوربونت بشم من كار ت دارم يه دقيعه گوشيتو روشن كن

قوربون بشم يلوفر جون جيگر من چقدر تو خوبي .
افق كجاست من درونش مهو شم
مونا روزيتا ياد داده ؟

نه عزيز دلم

راست میگه چرا نوبتت نمیشه؟؟؟
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH
من دوس ندارم اين جوري ابشم اه Dodgy
من دوس دارم خودم باشم
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(16-01-2014، 17:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام تارایی ! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
سلام احمــدو0_-
(16-01-2014، 17:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــآی^_^

سلـآم تـآرا ^__^ !!

تـآرا تـو مـامـانت کیه!؟شوهـرت کیـه ؟! دختـرت کیـه!؟ /:

بـی خـآنمـآن نیستی!؟ -___-
آیســان^_^
گلرخ ^_^ زیاد دارم|: مهری،موناع دیگه بچه هامو یــادم نمیاد|:
نـوچ^_^
(16-01-2014، 17:46)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــآی^_^

سلام عجقم^_^وکیلم^_^مادربزرگ ننم^_^
چطوری؟=)

سلام عشقــو-_^
خــوبم تو خوبی؟؟*:
(16-01-2014، 17:46)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــآی^_^
سَلــــــــــــــآم تــاراع....
خـــوبی..؟؟
سلام جیگــرو-_^
مرسی تو خوبی؟؟^_^♥
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ★MoRpHeUsS★ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(16-01-2014، 17:49)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دوس دارم خودم باشم

چررراآآآآآ
چرا نوبتت نمیشه؟؟
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
هپلق=)
سرعت عملم تو حلق تک تکتون=)
با این جور مشق نوشتن تا ده سال دیگه هم تموم نمیشع=)
7 تاع مونده=|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(16-01-2014، 17:50)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام تارایی ! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
سلام احمــدو0_-
(16-01-2014، 17:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــآی^_^

سلـآم تـآرا ^__^ !!

تـآرا تـو مـامـانت کیه!؟شوهـرت کیـه ؟! دختـرت کیـه!؟ /:

بـی خـآنمـآن نیستی!؟ -___-
آیســان^_^
گلرخ ^_^ زیاد دارم|: مهری،موناع دیگه بچه هامو یــادم نمیاد|:
نـوچ^_^
(16-01-2014، 17:46)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــآی^_^

سلام عجقم^_^وکیلم^_^مادربزرگ ننم^_^
چطوری؟=)

سلام عشقــو-_^
خــوبم تو خوبی؟؟*:
(16-01-2014، 17:46)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــآی^_^
سَلــــــــــــــآم تــاراع....
خـــوبی..؟؟
سلام جیگــرو-_^
مرسی تو خوبی؟؟^_^♥
ممنون^___^
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(16-01-2014، 17:50)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 17:49)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دوس دارم خودم باشم

چررراآآآآآ

بم نمياد من نميتونم Angry
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان