امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄

سیلام سیلم.AngelAngelAngel
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!
گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 268
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
بچه ها من مامانمو گم کردم!
کسی اونو ندیده؟؟؟cryingcryingcrying
|:
(16-01-2014، 18:32)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 18:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـآکـآن |: امضـآمـو تـو ویـرایش کـردی!؟ T___T !!

آره -__-

-___- چـرا خـو بـرادر مـن!؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 268
 سپاس شده توسط M.K.N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، இFATEMEHஇ
(16-01-2014، 18:32)rozha77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ماکان
خیلی با مرامی کسی بجز تو به من سلام نداد

اینجا کلا زیاد با تازه وارد ها خوب برخورد نمیشه ولی بعد از یه مدت همه نه تنها جوابتو میدن تازه زود تر از خودت سلام میکنن
لطف داری (:
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، rozha77 ، இFATEMEHஇ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
هـــــــــــوم-_________-
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، இFATEMEHஇ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، M.K.N
سلام بیتا جون خوش اومدی
When GOD solves your problems, you have Faith in HIS abilities;when GOD doesn't solve your problems HE has Faith in your abilities.
(16-01-2014، 18:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 18:30)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 18:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 18:25)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 18:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

T___T آبجیـت شُـدم!؟

هـان؟! |: :| !!

پ ن پ داداشم شدی Dodgy

|: خنـدیـدم :| !!

پـس از ایـن بـه بعـد گیـش و گیـس کشـی داریـم |: :| !!

نع .. کتک خوری ایسان داریم ...

T__T دستت رو مـن بلنـد بشـه جیـغ میکشـم !! داداش مـآکـانـم اینجـآس T__T !!

ok ... هر طــوریـــ تو بخـــ ـوای ... پامــو جای دست بلــند میــکنــ ـم خوبه ؟؟؟ #_#

>_<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آره خب کاملا مشخصه
When GOD solves your problems, you have Faith in HIS abilities;when GOD doesn't solve your problems HE has Faith in your abilities.
 سپاس شده توسط M.K.N
(16-01-2014، 18:34)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2014، 18:32)rozha77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ماکان
خیلی با مرامی کسی بجز تو به من سلام نداد

اینجا کلا زیاد با تازه وارد ها خوب برخورد نمیشه ولی بعد از یه مدت همه نه تنها جوابتو میدن تازه زود تر از خودت سلام میکنن
لطف داری (:

بـه نکتـه ظـریفـی اشـآره کـردی -____- !!

Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوے آزاد►69◄ 268
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، rozha77 ، M.K.N
Angel
(16-01-2014، 18:33)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من مامانمو گم کردم!
کسی اونو ندیده؟؟؟cryingcryingcrying

دخمر

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان